0
Evrokupovi

RADOVIĆ JOŠ JEDNOM UŠAO U ISTORIJU LEGIJE: Čim je dosuđen penal, znao sam da ću dati gol

Objavljeno: 19.10.16 u 12:29

Najbolji stranac u istoriji Legije iz Varšave sinoć je u meču protiv Reala potvrdio svoj status iznuđenim i realizovanim penalom.

Miroslav Radović sinoć je protiv Reala na ‘Santjago Bernabeu’ izveo jedan od lepših driblinga večeri, kada je bacio na leđa Danila i naterao ga da skrivi jedanaesterac.

Sam Radović je uzeo loptu i postigao prvi gol za Legiju u Ligi šampiona posle, verovali ili ne, 21 godine.

– Drago mi je što sam dao gol Realu  na ‘Bernabeu’. Ne ukaže se takva prilika svakom igraču. Ali, tužan sam jer rezultat na kraju ne pokazaju zaista ono što se dešavalo na terenu. Mislim da je ovaj meč bio jedno novo iskustvo za nas – izjavio je Radović posle meča.

– U momentu kada je penal dosuđen znao sam da ću da uzmem loptu. Pogodio sam. Verujem da ćemo da nastavimo sa ovakvim igrama, jer poraz od Reala nije realan – podvukao je Radović.

Ipak, iako je srećan zbog gola, nije zbog poraza od čak 5:1 koji je, po njemu, previsok.

– U našoj ofanzivnoj igri ima još prostora za napredak. Posebno u ofanzivnom delu igre. I pored toga dolazak novog trenera nas je prodramao. Stvorili smo dosta prilika za gol, nismo ih iskoristili i Real je iskoristio naše slabosti. Već na žrebu je bilo jasno da smo najslabija ekipa u grupi, a ovo je bio naš najbolji meč u Ligi šampiona – istakao je Radović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter