10
AdmiralBet ABA Liga

SLUČAJ ‘MAJICE’: Oglasio se i premijer Aleksandar Vučić, evo šta je rekao…

Objavljeno: 17.10.16 u 16:25

Slučaj „Majice’ na kojima se nalazi lik ubijenog vođe navijača Aleksandra Stankovića, a koje su nosili fudbaleri i košarkaši Partizana stigao je do vrha države.

Evo šta je o tome rekao premijer Srbije Aleksandar Vučić:

– Nek nosi ko kakve majice hoće, moj posao je da se pobrinem da se istraži slučaj ubistva navijača Aleksandra Stanković i ko iz koje države dolazi u Srbiju s kalašnjikovima da „deli pravdu“ – izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Na pitanje kako komentariše to što su igrači Partizana nosili majice s likom ubijenog narko-dilera i vođe navijača njihovog kluba Aleksandra Stankovića, kao i da li je to novi pokazatelj sprege kriminala i sporta, Vučić je za televiziju Prva rekao da to ne želi da komentariše.

– Neću takve stvari da komentarišem, za mene je bilo čija smrt užasna. Svako ima svoj izbor, ako hoćete da nosite majicu sa nečijim likom nosite, ako nećete nemojte, ali posao države je da istraži ubistvo i da ubice ne prođu nekažnjeno – rekao je Vučić i dodao da neće dozvoliti da neko ubija po Beogradu i da to bude mali problem, a da tema postane nešto drugo.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Navodi da je njegov posao da se pobrine da ubistvo Stankovića bude istraženo i da ubice ne prođu nekažnjeno.

– Ko je i iz koje države došao sa kalašnjikovima u Beograd i delio pravdu? A vi mi donesite majicu na kojoj piše ‘volim Tadića i Radulovića’ i neću je obući, nema šanse – naveo je Vučić, ističući da je to da li će neko da nosi nekakavu majicu ili ne zavisi od nečijeg digniteta i integriteta.

Košarkaši Partizana su sinoć, pre meča sa ljubljanskom Olimpijom, izašli u majicama sa likom Stankovića.

0
0

10 Komentara

  1. Skandal šta priča ovaj, ne znam kako bih ga nazvao. Pa igrači nisu imali izbora pa da hoće ili neće…Znaju da nema države da ih zaštiti ako odbiju…kao što nema ko da zaštiti publiku koja nije htela da oda počast narko dileru, kriminalcu. Da li je neko od tih dvadesetak huligana, koji su nasrnuli na te mirne gledaoce priveden? Zašto su huligani i kriminalci zaštićeni ? Kakva je to sprega države i huligana? Možda odgovor leži u tome što je „ovaj“ i sam bio ali izgleda i ostao deo tih huligana i krimosa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da smo pravna drzava decko bi bio u zatvoru i mozda ne bi ni nastradao. Ovako premijer ga je javno brano i stitio od zakona i time mu nista dobro nije doneo. Steta je za svaki ljudski gubitak, svi biraju svoj put i svesni su opasnosti u koju se upustaju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Srbijo ti si poludila, zar diler i trovac nase djece da bude heroj. Narode probudi se, trenutno si na dnu moralne ljestvice. Pozdrav iz Rep. Srpske.

    0
    0
    Odgovori
  4. Он прича о тим стварим, мафији, криминалу, он који на челу државе а не може да ухапси бивше криминалце и садашње који воде партизан, он који не може да ухапаси бивше криминалце из звезде већ их аболира, он који дозвољава криминалцима да воде звезду у кошарци, који дозвољава да фудбалски клуб води лице које је годинама на потерници било, које је дало милион евра платило кауцију за слободу, па људи моји ко је овде луд а ко збуњен, Па сав криминал који се **развија** у нашим клубовима је подпомогнут и подржан од стране државе и њених полтрона јер када се краде а**ајмо брајко ал да има и за мене**

    0
    0
    Odgovori
  5. Necu vise da navijam za Partizan mi stari udbasi bi pohapsili celu halu sada nam se osnivac Franjo u grobu prevrce.

    0
    0
    Odgovori
    • Zamisli da igrči zvezde obuku majice sa likovima Rame i Blera…velikih prijatelja njihovog predsednika i finansijera Vučića. A na poledjini majice mapa velike Albanije. Ali mislim dabi on to i pozdravio..jer na tome radi zajedno sa vama koji ga podržavate.

      0
      0
      Odgovori
  6. Jos se pravi i lud,kao svako ima pravo da nosi koje hoce,pa oni su naterani da ih nose,to je ogromna razlika,i da li ce da se istrazi ovaj napad na navijace od strane huligana?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter