1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV: Opekao sam se, nema više „bombi“

Objavljeno: 17.10.16 u 22:47

Posle velike krize na početku šampionata, Partizan je počeo da melje u prvenstvu, pa su se duhovi slegli. U jednom momentu je na udaru bio sportski direktor Ivica Iliev, ali sada je sve leglo.

Nudio je i ostavku, „ako to bude potrebno“, ali onda je dolaskom novog trenra Marka Nikolića, partizan došao do željene forme i odličnih rezultata.

ILIEV: Ako treba, ja odlazim sledeći

Ne želim više da dajem bombastične izjave, opekao sam se, pa ću se truditi da tako nešto izbegnem u budućnosti. Naravno da sam zadovoljan što pobeđujemo i kako igramo, izgledamo samouvereno na terenu, ali ono pravo će biti tek kada na tabeli budemo na mestu koje nam pripada. Dok se to ne desi, nema razloga za veliko zadovoljstvo, rekao je Iliev za Večernje novosti.

Na početku je na udaru bio i sada najbolji igrač Partizana, Leonardo.

ILIEV NAJAVIO ČISTKU: Eliminisati grupu igrača…

– Svestan sam da sam iritirao ljude nekim izjavama i razumem zašto mnogi nisu verovali u moje priče o Leonardu. Mnogo je stranaca bilo u našem fudbalu koji se nisu pokazali, pa je zbog toga sumnja prisutna koga god da dovedeš. Jedno je bio nivo na kojem je bio tada, a sasvim drugo sada ili tek ono što će biti za mesec, dva ili šest. Navikli smo se na nekvalitet, pa ne verujemo nikome i logično je da ni meni nisu verovali.

On je još dodao da ne odustaje od Gogue, a šta je sve još Iliev izjavio za Večernje novosti, možete pročitati ovde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter