3
Domaći fudbal

REAKCIJA MINISTRA POLICIJE: Objavljujemo rat mafiji!

Objavljeno: 14.10.16 u 14:04

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je posle ubistva vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića održao vanrednu konferenciju za novinare i najavio rat protiv mafije.

Stefanović je saopštio da je policija privela jednog saizvršioca jučerašnjeg obračuna u kojoj je jedna osoba poginula, a dve su povređene.

– Radi se o delu najkriminalnije grupe na Balkanu. Objavljujemo rat ovoj vrsti mafije i ovo je borba u kojoj Srbija mora da pobedi, rekao je Stefanović.

On je istakao da u ovakvim obračunima učestvuju pripadnici kriminalnih klanova iz dve susedne zemlje koje su bivše republike SFRJ i naglasio da će ulazak u zemlju biti sprečen stotinama lica kako bi se zaustavili predstavnici ovakvih kriminalnih grupa.

Stefanović je istakao da će do kraja godine iz Policije „biti počišćeni“ oni koji sarađuju s krimianalcima.

KRVAVI OBRAČUN: Izrešetan vođa navijača Partizana

Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković ubijen je noćas u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića, nedaleko od kapija Centralnog zatvora u Beogradu.

Stanković je jedan od trojice huligana koji su učestvovali u incidentu u kom su brutalno pretučeni vozač i pripadnik obezbeđenja generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure, u aprilu ove godine ispred stadiona Partizana.

Stanković je osam puta podnosio molbu za odlaganje služenja kazne zatvora od pet godina i 10 meseci zbog trgovine drogom i posedovanja oružja.

0
0

3 Komentara

  1. ..znaci, prvo krenuti od pudlice, pa zatim preispitati odluku za pomilovanjem i aboliranjem poznatih „lica“ koji se KRIJU iza izrentiranih CRVENIH narikacaaa, ZA PRIMER SVIMA, a ne DAVATI LOS PRIMER KADA SE OSVEDOCENI KRIMOSI ABOLIRAJU NA PRAVDI BOGA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter