0
Evrokupovi

POGREŠNA PROCENA: U Milanu tri godine nije pipnuo loptu, sad za njega traže 100 milona! (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.16 u 17:21

Bilo je mnogo promašenih procena u istoriji fudbala. Greške su pravili Barselona, Real, Arsenal, Bajern, Mančester junajted, ali i Milan.

AC Milan je jedan od najvećih klubova na svetu, mada im u poslednje vreme ne ide najbolje.

Kao i sve velike ekipe, i oni su imali seriju transfer grešaka. Ali jedna je najveća. Fudbaler koji u Milanu nikada nije dobio adekvatnu priliku danas vredi 45 miliona evra, ali njegov klub kaže da ga bez 100 neće pustiti da ide.

Odbijene su ponude Arsenala i Real Madrida u prvom redu, a pre pet godina, ni on sam nije mogao da pretpostavi u kom smeru će mu karijera otići.

Omladinsku karijeru počeo je u Milanu, bio je dete je kluba od 2007. godine kada je kročio nogom na San Siro. Godinu dana posle toga potpisao je za prvi tim, a za tri godine ni jednom nije kročio nogom na teren.

SPREMA SE TRANSFER LETA: Obamejang u rekordnom transferu stiže na Old traford?

Usledile su pozajmice u Dižon, Lil, Sent Etjen, koji je otkupio njgov ugovor 2013. za 1,8 miliona evra.

Za dve sezone odigrao je 73 meča, postigao 35 golova, a igrač sa dvojim državljanstvom Francuske i Gabona dobio je epitet jednog od ‘najsmrtonosnijih’ i najbržih mladih napadača.

‘SKROMNO’: Borusija odredila cenu za Obamejanga

Pre tri godine Borusija Dortmund otkupljuje njegov ugovor, a ostalo je istorija. Do sada je 47 puta bio strelac za Milionere, traže ga najveći klubovi, ali on je ostao veran Borusiji.

(Izvor:youtube/JavierNathaniel)

 

Njegovo ime je Pjere Emerik Obamejang, reprezentativac Gabona, i fudbaler za kojeg se tek očekuje da doživi punu eksploziju raskošnog talenta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter