3
Domaći fudbal

FOTO: Fss.rs

APEL VRANJANACA: Sprečite Radomanovu diktaturu!

Objavljeno: 10.10.16 u 14:35

Fudbalski klub Dinamo iz Vranja pozvao je danas rukovodstvo FSS da spreče „samovolju i diktaturu predsednika Sudijske komisije Miroslava Radomana“.

FK Dinamo Vranje apeluje na čelnike FSS da spreče diktaturu, samovolju i bahaćenje čoveka koji je privatizovao Sudijsku komisiju FSS i radi svog ličnog interesa dovodi u pitanje opstanak čestitih i poštenih klubova. Ukoliko FSS ne uradi ništa povodom bahatosti Miroslava Radomana i ne spreči uništavanje Dinama, od strane pomenutog gospodina i njegovih satelita, klub će na sledećoj sednici UO kluba razmatrati da li treba da učestvuje u lakrdijama gospodina Radomana, navodi se u saopštenju Vranjanaca.

ZVEZDA, PARTIZAN ILI NEKO TREĆI? Radoman oštro zapretio klubovima – nema više muzičkih želja!

Čelnici FK Dinamo Vranje, kluba sa bogatom sedamdesetogodišnjom tradicijom koji predstavlja simbol grada Vranja i posle Partizana i Crvene Zvezde ima najveći broj navijača u Srbiji, navode da su skupili hrabrost i snagu da javno kažu ono što cela fudbalska Srbija misli.

– Unapred hvala na razumevanju Fudbalskom savezu Srbije u nadi da će zaštititi fudbal i čestite fudbalske radnike, zaključuje se u saopštenju koje je potpisao predsednik kluba Dragan Antić.

Dimao iz Vranja trenutno se nalazi na 13. poziciji u Prvoj ligi Srbije sa sedam bodova iz osam utakmica

0
0

3 Komentara

  1. Šta je tu novo, klubovi otvaraju oči ovom fudbalskom satanizmu ovog jadnog režima.Verovatno pokušavaju da vas srede kao OFKu, pa da pradaju svojoj bratiji sa bliskog istoka ili nekom tajkunu sa mendžerskim ambicijama ,narod polako otvara oči.A za Kradomana pitanje zašto je meč Voša-fk D.P prvo pol. (1-1) a početag drugog je kasnijo 25 min ??? Čini mi se da će Anđus na tv koperniku uskoro da nam objasni kao što je obelodanijo dešavanje sa meča veka OFKa-fk D.P (2-0) *2-6 , nadam se da će UEFA u dogledno vreme da reguje….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter