0
Evropske lige

SJAJNE VESTI: Neven Subotić se uskoro vraća na teren

Objavljeno: 07.10.16 u 13:11

Srpski defanzivac vrlo dobro se oporavlja od povrede rebara i tromboze ruke, uskoro ga možemo očekivati na terenu.

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić na putu je brzog oporavka od povrede zbog koje je van terena još od aprila.

Kako je sam naveo, očekuje se da tokom ovog meseca već bude u radu sa ostatkom ekipe Tomasa Tuhela.

 

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić vratiće se uskoro na teren posle povrede rebara i tromboze ruke, pošto je krenuo sa individualnim trenizima.

Subotić od aprila nije odigrao nijedan meč za „milionere“, ali se sada uspešno oporavlja i njegov povratak radu sa ekipom očekuje se ovog meseca.

– Dobio sam zeleno svetlo lekara i uskoro ću moći da dajem 100 odsto na terenu – objavio je Subotić.

Međutim, pitanje je gde će to biti, pošto je letos njegov transfer u Midlzbro propao baš zbog ove povrede. Tomas Tuhel je već istakao da ne računa na srpskog igrača.

– Moj cilj je uvek bio da igram. Videću gde će to biti. Engleska i Premijer liga me privlače, igra se snažan i brz fudbal. Moji zastupnici su u pregovorima – poručio je Subotić.

Neven Subotić je pre tri godine objavio da se povlači iz reprezentacije Srbije, a do tada je odigrao 36 utakmica za ‘orlove’ i postigao dva gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter