0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE BIVŠI SUSPENDOVANI ZVEZDAŠ: Gogua nije jedini koji se opija!

Objavljeno: 05.10.16 u 17:51

Fudbaler koji je u Zvezdi napravio sličan eksces poput sadašnjeg defanzivca Partizana, stao je na stranu mladog igrača iz Obale Slonovače.

Problem koji je nastao u FK Partizan oko defanzivca Sedrika Gogue koji je proveo noć u policiji zbog vožnje u alkoholisanom stanju, sličan je onom koji je 2013. godine nastao u Crvenoj zvezdi.

Tada je takođe defanzivac Milan Jovanović prošao slično, nakon čega se, kako sam kaže, jako pokajao.

– Pre svega, treba pomoći mladom momku da ne bi ispaštao celog života zbog jedne gluposti na početku karijere. Eto, na primer ja… živim kao svaki normalan porodični čovek, ali mediji pokušavaju da mi zagorčaju život podsećajući me i kad treba i kad ne treba na jednu stvar zbog koje sam se odavno gorko pokajao. Nemojte sada Gogui da stavljate glavu na panj – izjavio je Milan Jovanović, a prenosi ‘Kurir’.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Zatim je Jovanović otkrio da on sigurno nije jedini koji se opija, kao i da je to česta pojava u sportu.

– Klub je morao prvi da mu pomogne ako nameravaju da iskoriste njegov talenat. Da vam iskreno kažem, toliko je alkohola prisutno u sportu da je besmisleno žigosati samo onog koji je uhvaćen. Da ostali ne bi došli u Goguinu situaciju, bilo bi dobro da klupski psiholozi i treneri vredno rade sa svojim igračima i da im pokažu šta je pravi put za sportistu – poručio je Jovanović.

Možda se mnogi sportisti opijaju, ali retko ko vozi u takvom stanju, što svakako nije pravi primer i put koji treba ići…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter