8
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN OTKRIO DA ZNA STARTNU POSTAVU: Slažete li se sa njegovim izborom? (FOTO) (ANKETA)

Objavljeno: 05.10.16 u 18:29

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin otkrio je novinarima pred meč u Kišinjevu protiv Moldavije da zna koji će tim izvesti na teren.

Srpski fudbalski reprezentativac Zoran Tošić rekao je danas da očekuje tešku utakmicu u Moldaviji, ali i pobedu.

– Mislim da nas očekuje teška utakmica, danas nema lakih protivnika, pogotovo kad gostuješ. Oni će biti motivisani dodatno zbog poraza u prvoj utakmici, ali mi razmišljamo samo o pobedi i sve ćemo uraditi da dođemo do nje – izjavio je fudbaler moskovskog CSKA na konferenciji za novinare u Kišinjevu, a prenosi Tanjug.

Da je pobeda jedina opcija ponovio je i selektor Slavoljub Muslin.

– Moramo da skupljamo bodove i na neki način nadokandimo izgubljena dva protiv Iraca koja smo zaslužili – rekao je selektor.

Muslin je kazao da Moldavci ni u čemu ne mogu da iznenade srpski tim.

– Ne verujem da mogu da nas iznenade, ne znamo samo sastav, ali uradili smo analizu i imaćemo odgovor na sve opcije tokom igre – istakao je on.

Selektor Srbije istakao je da zna koji će igrači početi utakmicu.

– Nemam dilemu oko sastava, igrači znaju takođe tim, tako vežbamo. Naravno, uvek nešto može da se promeni, ali znam tim. Video sam i teren, odličan je, dobrih je dimenzija, u normalnim razmerama i to je dobro jer protiv Iraca nam je teren pravio dosta problema – zaključio je Muslin.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Ukoliko ne bude bitnijih promena, sastav Srbije bi trebalo da izgleda ovako:

Stojković, Rukavina, Ivanović, Nastasić, Maksimović, Kolarov, Gudelj, Milivojević, Tadić, Kostić, Mitrović.

[/stextbox]

 

Utakmica između Moldavije i Srbije u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji igra se sutra od 20.45 sati.

Kako će sa ovim timom Srbija proći protiv Moldavije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

8 Komentara

  1. Zašto Musline teraš inat velikom broju navijača koji neće dolaziti na utakmice zbog onog stojkovića ili će neki doći da zvižde ,pobogu očisti kukolj od žita pa da svi zajedno uživamo i gledamo dobre igrače iz svih klubova Srbije i navijamo za Srbiju! dok je on na golu neću gledati ni prenos.

    0
    0
    Odgovori
    • Smeta samo vama ganima..Nikom drugom.Mnogo je veca sramota da ti Milivojevic bude vezni igrac u zemlji koja je poznata po dobrim veznjacima,nego Stojkovic na golu!
      Stojkovic-Rukavina-Ivanovic-Maksimovic-Nastasic-Kolarov-Gudelj-Fejsa-Kostic-Tadic-MITROVIC!

      0
      0
      Odgovori
      • Zato se pola Evrope otimalo za Milivojevica,koji je i zamenik kapitena u Olimpijakosu,na svakoj tekmi u LS je po pravili medju 2-3 igraca koji najvise pretrce i visestruko koristan.Protiv Iraca jedan od nasih najboljih igraca,posle Tadica i Kostica.Mustafa je jedva nasao klub,niko ga nije hteo i sad brani u drugoj engleskoj ligi.Ako se ne razumes u fudbal,nemoj ga komentarisati.Takodje,sifonjera Mitrovica,prebaciti na tribine jer je i klupa prevelik zalogaj za njegovo (ne)znanje.

        0
        0
        Odgovori
  2. Pavlovic ili Stojiljkovic umesto one cepanke Mitrovica i nerazumno sklanjanje sa gola mladog Rajkovica,koji nas je spasao protiv Iraca da ne izgubimo.Nadam se da cemo pobediti i sa njima ali verovatno tek kad bude zamenjen Mitrovic jer sa njim u timu nema pobede.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter