12
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

VELIKO POJAČANJE STIGLO U ZVEZDU: Kapiten reprezentacije u crveno-belom (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 04.10.16 u 14:20

Veljko Nikolić, dosadašnji fudbaler mlađih selekcija OFK Beograda i kapiten omladinske reprezentacije Srbije, potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Crvena zvezda je odlučna u nameri da u svoje redove dovede one najkvalitetnije mlade igrače, i da pokuša da od njih stvori kvalitetne fudbalere. Sa tim ciljem, Zvezdinu opremu zadužio je Veljko Nikolić, dosadašnji vezista OFK Beograda.

Crvena zvezda je iskoristila to što prelazni rok u mlađim kategorijama traje do sredine marta, pa je jedan od najtalentovanijih fudbalera Evrope u svom uzrastu (1999. godište) parafirao trogodišnji ugovor sa klubom sa Marakane.

540x_540-veljko-nikolićfds

– Sjajan je osećaj potpisati za Zvezdu. U klubu su me svi odlično dočekali. Mnogo mi znači što sam jedan od onih koje je Zvezda selektirala i u koje veruje da mogu da nose njen dres. U najvećem sam klubu, sada je na meni da se dokažem, rekao je Nikolić za zvaničan sajt kluba.

Ovde možete videti kako se novo pojačanje Crvene zvezde snalazi sa loptom:

(Youtube/Talented and Young)

 

0
0

12 Komentara

  1. зато ће ОФК још коју годину и играти у најнижој општинској лиги. Кога доктор погледа тај је готов

    0
    0
    Odgovori
  2. Čuj ovog skauta,pa vama je više od pola tima odraslo na severu,tribinu vam vode cigani,u upravi vam cigani. Aj popi lek pa razmisli šta pišeš!

    0
    0
    Odgovori
  3. Rodjo, petar stojanovic iz ljubljane, vwliki je navijac crvene zvezde a danas igra za dinamo i veruj mi, i ja bi, i ti bi sigurno kad ti neko pred oci daje sansu da igras, stan, auto i velike pare. Kad je novac u pitanju tu nema ljubavi…neznam sta ima veze grobar il delija?!

    0
    0
    Odgovori
    • Nije tacno sve kako si napisao.Ima nesto i u karakteru.Ja ni u ludilu,ni za kakve pare ne big igrao u partizanu,niti bi to dozvolio svom detetu,da sam bio u toj situacijiIma nesto jace i vise od novaca,slave,automobila i kad ne mozes protiv svog srca.Doduse,takvih je jako malo ali ih ima.Konkretno,u ovom slucaju,ako je mali stvarno grobar,ne bih voleo da ga vidim u Zvezdinom dresu nikada.

      0
      0
      Odgovori
      • imas li nesto previse?? dadni mi slobodno, zivimo u „kapitalistickom“ sistemu i svako mora da se snalazi kako ume i zna. koliko je bilo iskrenih zvezdasa i partizanovca, koji su igrali iz velike ljubavi za klub, oprostili silne pare, koje su ti neki veliki, bivsi zvezdasi i partizanovci potrpali u svoje dzepove i sad da pitas te zrtve, da li bi ponovo isto uradili iz ljubavi??!! siguran sam da ne, dokaz ti je uros djurdjevic, jer je znao da ce u partizanu dobiti sansu jer nemaju ove godine bas neki kvalitet kao u prethodnim sezonama, dok u zvezdi je dugacka kluba, gde se nazalost nekada i nezna ko pije i placa. i ja sam zvezdas, ali me je stid kad pomislim, kakvi ljudi sede u foteljama naseg najtrofejnijeg kluba i komsijskog kluba, dok to ostala srpska fudbalska javnost i infrastruktura trpe. pitam se samo dokle?!

        0
        0
        Odgovori
        • Slažem se sa tobom u svemu što si izneo i svestan sam da su mnogi igrali u suprotnom taboru,iako su čitav period pre toga navijali za rivala(Volkov je bio čak i jedan od vođa Zvezdinih navijača,kao klinac),da sada u partizanu igra polovina zvezdaša ali ja samo iznosim svoj stav i stojim iza toga,iako nemam ni dovoljno za sebe,a kamo li previše.Jednostavno,ne mogu protiv svog srca i uverenja.U bilo koji drugi klub bih mogao ali u partizan,nikada i ni pod nijednim uslovom.

          0
          0
  4. Decko je grobar provereno znam ali Terza ih ucenjuje..
    Preti da nece igrati nigde ako ne potpise za zvezdu..
    Ciganska posla.
    Nikada se ne bi odrekao kluba koji volim.. pogotovo je zbog ucena!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter