1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE, DA LI JE PO VAŠEM UKUSU? Reprezentativac Srbije sanja da zaigra za Zvezdu!

Objavljeno: 03.10.16 u 11:35

Sam je otkrio da od malena navija za Zvezdu i da je odrastao na ‘Severu’. Zvezdi bi sasvim sigurno itekako puno značio.

Stefan Mitrović ovdašnjoj javnosti najpoznatiji je po spuštanju drona sa zastavom ‘Velike Albanije’ na utakmici između Srbije i Albanije oktobra 2014. godine. Međutim, on već nekoliko godina gradi svoju evropsku karijeru, a trenutno igra u Gentu i to sa velikim uspehom.

Međutim, u izjavi za ‘Alo’, stameni štoper je otkrio koji mu je klub najviše pri srcu i čiji bi dres voleo da obuče.

– Odrastao sam na severu Marakane sa bratom Aleksom i sanjao sam da zaigram u Zvezdi. Iz raznoraznih razloga taj san nisam dosanjao. Ne žalim zbog toga, ali ako ćete iskreno – voleo bih da odigram neku utakmicu za crveno-bele. Iz ove perspektive je to veoma teško. Znate i sami u kakvoj je situaciji naš fudbal. Evropa je miljama daleko od srpske lige, ali se nadam nekom boljitku – izjavio je Stefan Mitrović.

SUKOB TERZIĆA I BOŽOVIĆA? Evo šta su nam rekli iz Crvene zvezde…

On će se već danas okupiti sa reprezentativnim drugovima sve uoči utakmica protiv Moldavije i Austrije 6. odnosno, 9. oktobra.

Kako kaže, potcenjivanja ne sme da bude.

– Moldaviju ne smemo da doživimo kao ausajdera, jer danas svi igraju fudbal. Uostalom, smatram da će selekcija koja u mečevima sa Gruzijom i Moldavijom osvoji najviše bodova biti najbliža plasmanu na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Na utakmici sa Austrijom, koju ćemo igrati na Marakani, očekujem veliku podršku s tribina. Austrija ima ozbiljnu ekipu i kvalitet je pokazala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Potreban je oprez, ali je pobeda imperativ – zaključio je Mitrović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter