0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HUGO VIJEIRA: Kritikuju Ronalda i Mesija, zašto ne bi i mene!

Objavljeno: 29.09.16 u 13:18

Napadač Crvene zvezde Hugo Vijeira je u golgeterskoj krizi, a kako kaže ne dotiču ga kritike navijača na društvenim mrežama, jer ih i ne prati.

– Ne pratim društvene mreže, znam da ima kritika svuda. Da sam postigao golove protiv Vojvodine siguran sam da bi se našao neko da mi nešto zameri i tada. Pa, ljudi na društvenim mrežama kritikuju čak i Ronalda i Mesija, zašto ne bi i mene. S druge strane, mnogo mi znači što i dalje imam istu podršku navijača što su mi i pokazali i na meču sa Vojvodinom – rekao je Hugo Vijeira.

Portugalac je ponovio da mu je važnije da Crvena zvezda bude šampion Srbije, nego da ponese laskavo priznanje najboljeg strelca lige.

– Bez sumnje imam isti motiv kao prošle sezone, iako je situacija sada malo teža zbog neuspeha u evropskim takmičenjima. To nas je sve pogodilo, ali moramo da izađemo iz ove situacije jači i da nastavimo da se borimo kako bismo ostvarili svoj cilj, postali prvaci i ove sezone. Na ličnom planu naravno da mi nije primarno da postanem najbolji strelac lige, mnogo mi je važnije da kao kolektiv dobro igramo i da osvojimo titulu – poručio je Vijeira.

Napadač se osvrnuo i na priču oko novog ugovora, pošto mu stari ističe u junu sledeće godine.

– Ugovor sa Zvezdom mi traje još godinu dana, sešću i razgovaraću sa ljudima iz kluba kako bismo pronašli najbolje rešenje koje će zadovoljiti obe strane – zaključio je Ugo Vijeira – zaključio je Hugo Vijeira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter