0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

NA KORAK DO ELITE: Kadetkinje remizirale s Ukrajinkama, dovoljan i bod iz narednog meča

Objavljeno: 28.09.16 u 19:05

Posle pobede u meču protiv Rumunije, kadetkinje Srbije izborile su remi u meču sa Ukrajinom i sa bodom više u odnosu na Rumuniju i Belgiju, čekaju poslednje kolo prve runde kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo i presudan duel sa Belgijankama.

Naše devojke su mogle da ostvare i pobedu, ali posle promašaja sa bele tačke Aide Kardović u ranoj fazi utakmice, Ukrajinke kao da su dobile na samopouzdanju.

ODREĐEN DATUM: Sud u Lozani zakazao razmatranje žalbe Srbije zbog prijema Kosova u UEFA

I rezultat toga je rano vođstvo u samom finišu prvog dela igre. Jovana Agbaba se potrudila da u uvodnim minutima drugog poluvremena donese vredno izjedančenje, a ispostavilo se da će to biti i konačan ishod utakmice.

U poslednjem kolu pašće odluka o dve reprezentacije koje će izboriti plasman u elitnu rundu kvalifikacija, a sastaju se, 1. oktobra, Srbija – Belgija i Rumunija – Ukrajina. Izabranicama selektora Suzane Stanojević biće dovoljan i bod kako bi overile vizu za elitnu rundu kvalifikacija.

 

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]STRELCI: 0:1 Simenjuk 40+1, 1:1 Agbaba 50.Stadion Suvača u Pećincima.Gledalaca:oko 200. Sudija: Svetlana Ćebanu (Moldavija). Pomoćnici: N.Ćeban (Moldavija), M.Mej (Izrael).Žuti kartoni: Kozlova, Simenjuk (Ukrajina).
SRBIJA:Cetinja, Josić, Krstić,Miladinović,Mostarac, Raičević (od 45. Penić), Agbaba, Kardović, Frajtović, Bulatović (od 71.Ćirić), Plavšić.
UKRAJINA: Hluk, Šanjuk, Kosik, Lukač (od 55.Hirin),Ševčuk (od 66.Mospan), Biloruk (od 49.Kozlova), Jančuk, Simenjuk, Bočuk, Kunina.[/stextbox]

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter