3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CIRKUS KOLORADO: Nastavlja se haos u upravi Partizana…

Objavljeno: 28.09.16 u 13:29

Dešavanja u Partizanu je najbolje opisati kao – haotična.

Nakon što je Mile Jovičić aktivirao menicu, uprava Partizana je bivšem članu uprave isplatila novac koji mu duguje, da bi potom Jovičić bio smenjen!

Naime, kako je Miloš Vazura rekao za Informer, Partizan je isplatio Jovičiću novac koji mu duguje. U isto vreme, Žurnal je objavio informaciju da su crno-beli Jovičića smenili, a izbor je pao na Aleksandra Blagojevića, dugogodišnjeg funkcionera rukometnog kluba Partizan.

Nema sumnje da ovo nije poslednja epizoda sapunice koja se već (pre)dugo odvija u Humskoj…

NEMA MIRA U PARTIZANU: Crno-beli moraju da plate 100 hiljada evra, hoće li igrači ostati bez plata?

 

0
0

3 Komentara

  1. A sta su trebali da urade?Da ga postave za predsednika?Da je mislio dobro Partizanu on je prvo trebao da podnese ostavke na sve funkcije i da neki realan rok za povracaj“ulozenih“ sredstava.Mada ako cemo pusteno mnogo vise je klub njemu dao kroz silna putovanja koja nikad nije propustao dok na skupstinu i sednice uprave nije „mogao“ da dolazi.Kad neko voli klub on ovek nadje nacina da licni interes ostavi po strani pa i na svoju stetu mada ovakvi nikad u bilo kakvim transakcujama nisu u minusu.Uvek uzimaju „svoj deo“jer su jaci i od drzave koja se ociti ne mesa u svoj posao.Ovde je ocito potrebna temeljna rekonstrukcija skupstine kao sto je radjedo sa igrackim kadrom.Partizan ce pobediti i vakvo zlo.Napred PARTIZAN>

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter