0
Domaći fudbal

LŠ ZA OMLADINCE: Čukarički spreman za Domžale

Objavljeno: 26.09.16 u 21:55

Omladinci Čukaričkog, aktuelni prvaci Srbije, spremni su za početak kvalifikacija za Ligu šampiona, poručili su danas trener Mihajlo Jurasović i kapiten Stefan Šapić .

Čukaricki na startu kvalifikacija, u sredu od 18 sati, gostuje slovenačkim Domžalama

– Ako budemo odigrali na našem nivou mislim da će ishod dvomeča isključivo zavisiti od nas. Ekipa Domžala igra jako čvrsto i organizovano, ali ima svoje slabe tačke. Mi to moramo da iskoristimo kako bismo ostvarili dobar rezultat. Prvi put igramo u kvalifikacijama za Ligu šampiona i mislim da je to lepo iskustvo za klub i za igrače – rekao je Jurasović na konferenciji za medije na Banovom brdu.

Kapiten Šapić istakao je da ekipa motivisano ulazi u duel.

– Utakmica neće biti nimalo laka. Nismo toliko upoznati sa igrom Domžala, ali uveren sam da neće biti problema ako budemo pokazali sve što znamo. Motivisani smo, daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat – rekao je Šapić.

Omladinci Cukaričkog biće jaci za prvotimca Erhana Mašovića, koji je dobio dozvolu trenera Gordana Petrića da se priključi ekipi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter