0
Evropske lige

DOBRE VESTI ZA KUMANA: Lukaku spreman za Bornmut

Objavljeno: 22.09.16 u 23:02

Trener Evertona Roman Kuman rekao je večeras da je optimista kada je u pitanju igranje Romelua Lukakua protiv Bornmuta u sledećem kolu fudbalske Premijer lige.

Belgijski reprezentativac nije igrao u porazu „karamela“ od Noriča 0:2 u Liga kupu ove nedelje zbog povrede prsta na nozi. On je u prethodne dve utakmice Evertona postigao četiri gola.

– Trenirao je danas odvojeno od ostalih i očekujemo da će u petak normalno trenirati. Ako se to desi, onda će biti spreman za vikend – rekao je Kuman novinarima.

Trener je bio razočaran završnicom napada svog tima u utakmici u kojoj su bivši igrači Evertona Stiven Nejsmit i Džoš Marfi zaustavili seriju tima iz Liverpula od pet uzastopnih pobeda.

– Morate biti spremni na različite sisteme i načine odbrane. Nije problem bio što nismo stvarali šanse protiv Noriča, problem je što ih nismo koristili. Kvalitet igrača može biti presudan kada je u pitanju razlika u produktivnosti, a mi tu razliku nismo koristili u utorak, a u prethodnim utakmicama jesmo – rekao je Kuman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter