0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIČA IZ BAJKE: Čudni su putevi životni, Srđan Plavšić to najbolje zna!

Objavljeno: 21.09.16 u 13:14

Osam godina može da bude kratak, ali i izuzetno dug period, s obzirom da se mnogo toga može promeniti, kao što je slučaj kod Srđana Plavšića.

Srđan Plavšić dete je ČSK Čelareva čije je mlađe kategorije u potpunosti prošao. Zato on sa posebnim emocijama ulazi u današnji meč koji Crvena zvezda igra u Čelarevu u okviru šestaestine finala Kupa Srbije.

Postoji zanimljiva priča od pre osam godina:

– Sećam se poslednjeg gostovanja Zvezde u Čelarevu, skupljao sam lopte sa saigračima iz omladinskog pogona. Bio je to praznik fudbala za malo mesto, pričalo se sedam dana posle utakmice o njoj – izjavio je Plavšić, a prenosi ‘Žurnal’.

VREMEPLOV: Koroman je jednim potezom Raću Petrovića poslao u reklame (VIDEO)

Uspomene iz ČSK-a Plavšić će pamtiti do kraja života.

– Doveo me je trener Dragan Ivanović. On mi je fudbalski otac i mnogo sam naučio od njega. Došao sam u ČSK kao pionir, prošao sve selekcije, debitovao kao šesnaestogodišnjak za prvi tim i odmah dao gol po ulasku sa klupe. Drago mi je što opet dolazim u Čelarevo, uželeo sam se dobrih ljudi i tamošnjeg terena. Nadam se lepom prijemu – istakao je Plavšić.

Meč između ČSK-a i Zvezde igra se danas od 16 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter