8
Domaći fudbal

BIĆE POSLA ZA UEFA: OFK vodio u Užicu sa 1:0, pa je Sloboda za 45 minuta postigla šest golova uz četiri ‘Levandovskog’

Objavljeno: 21.09.16 u 21:38

U šesnaestini finala Kupa Srbije dogodilo se nešto neverovatno, pošto je OFK Beograd na poluvremenu vodio sa 1:0, a potom izgubio sa 6:1 i napadač Slobode je postigao četiri gola za 13 minuta.

„Ludnica“ pod Zlatiborom. OFK Beograd vodio je protiv Slobode u šensaestini finala Kupa Srbije sa 1:0, da bi u drugom poluvremenu primio šest golova i desilo se isto što i protiv Crvene zvezde pre nešto više od godinu dana.

Meč je obeležio napadač domaćeg tima Nikola Nešvović, od danas srpski Levandovski, koji je za 13 minuta postigao četiri gola. Serija je počela u 64, a završila se u 77. minutu. Sloboda se plasirala u osminu finala Kupa Srbije, ali nema sumnje da će se o ovoj utakmici pisati u medijima u Srbiji, pa čak i šire…

0
0

8 Komentara

  1. Moraju užičani da nameštaju, umalo se nisu ugasili jer im državna krava muzara CZ još uvek nije uplatila ni dinar za igrače.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako Vas nije sramota da tvrdite nesto,pisete terzic ovo ono. Naravno da je Nikola Nesovic jedan od najboljih fudbalera Prve lige Srbije. Sloboda ima dobar tim. Decaci iz Ofke su igrali dok su imali snage ,borili se muski,a onda je S;loboda promenila taktiku i dvojicu igraca koji su uneli zivost . Ne znam ni sto pisem kad od komentatora na sajtu niko nije bio na stadionu.

    0
    0
    Odgovori
    • /не/срећко не нервирај се сви ми знамо ко је ОФК Београд, знамо чија је то школа и васпитање. па брате буди миран **па није им први пут**зато су ту где и јесу и никада неће више бити оно што су били док се не ману докторског васпитања и шамарања.

      0
      0
      Odgovori
  3. Kako posle da motivises igrace da igraju, raspucaju se posle penala i odmah bruji kako je namesteno… Valjda treba da ih pohvalimo za igru, Sloboda se jos oporavlja od prosle godine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter