4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV O NIKOLIĆU: Da mi kaže Božo moramo u rat, ja bih rekao…

Objavljeno: 19.09.16 u 11:10

Valeri Božinov prezadovoljan je posle pobede Partizana u večitom derbiju nad Crvenom zvezdom, što je njegova prva otkad je stigao u Beograd.

Bugarin je pre svega pohvalio taktiku trenera Marka Nikolića, a potom izneo niz hvale na račun šefa stučnog štaba uz konstataciju da se odlično snšao u ulozi nešto povučenijeg napadača.

MOŽE MU SE: Ivica Iliev žestoko ismejao ponos Zvezdinog prelaznog roka…

– To je Nikolić tražio od mene. I ja sam, kao profesionalac, samo ispunio njegove zahteve. Kakva je to taktika bila, kako nas je šef samo motivisao. Posle njegovih uputstava nismo mogli da izgubimo, nije bilo šanse. Čovek je toliko promenio ambijent u ekipi da bih ja za njega život dao. Napišite slobodno, život dajem za Nikolića. Da kaže: ’Božo, moramo u rat’, ja bih rekao: ’Dobro, šefe, idemo u rat’. Kad tako postavite stvari onda je najmanji problem da igrate malo povučenije, kao što je bio slučaj sa mnom – istakao je Valeri Božinov za MocartSport.

JAK I U NAJTEŽIM TRENUCIMA: Junak derbija je Saša Ilić, evo i zašto…

Ipak, Bugarinu se nije posrećilo da postigne gol i na kraju meča pokloni dres Miodragu Grofu Božoviću, kako je i obećao ako bude strelac na derbiju.

0
0

4 Komentara

  1. Covek sa boljim CV nije igrao u Srbiji. Dosao u Partizan u 28-29 god , na 40 utakmice ,23 gola . Mogu da ga mrze, da je u boljoj fizickoj kondiciji dosao i da nije vezao dve povrede, tek bi se pisalo o njemu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter