5
Domaći fudbal

CRNO-BELA ‘SAMBA’: Evo koji su sve Brazilci presudili Zvezdi (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.16 u 00:40

Partizan je večeras u 152. večitom derbiju savladao Crvenu zvezdu 1:0 golom Leonarda da Silve Souze, a evo koji su još Brazilci postizali gol protiv „večitog rivala“.

Prvi koji je Zvezdi „oduzeo tri boda“ bio je Žuka. On je u 133. večitom derbiju izjednačio rezultat na 1:1.

Posle toga usledila je era Klea, Brazilca koji je igrao za oba „ljuta“ rivala, ali je bio ljubimac Grobara i strah i trepet za Delije.

Everton Luiz je prošle sezone spasio Partizan poraza na stadionu „Rajko Mitić“ u poslednjim sekundama možda i najčudnijim golom u istoriji derbija.

Poslednji junak Brazilac je Leonardo, koji je sinoć u 89. minutu rešio pitanje pobednika 152. večitog derbija.

Ne možemo da ne pomenom i Kadua Mendeša, Brazilca koji je takođe rešio jedan od derbija i to 142. Samo tada je pobednik bila Crvena zvezda.

0
0

5 Komentara

  1. Vi juce niste odigrali dobro zato sto niste mogli kao sto niste mogli ni protiv Ludogoreca,Sosuola i sada Partizan.Kojih vasih pola gasa ko derbi igra sa pola gasa oni sva uklizavanja,startovi…Dali ste 100% ali partizan nije odigrao koliko moze jer je jos neuigran 100% sto rece Nikolic daleko je ovo od onog paravog partizana kakav treba da bude.Sledeci derbi opet gubite lagano.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sma video juce da zvezda nije igrala a da je igrala vama kuku i do boga…dali ste taj slucajni gol i sad napraviste od sebe sta?Majmune!
    Ja se ozvrnem na tabelu i vidim jos tamo -6 ili …Partizan je juce igraop sa 120% i jedva pobedio sta ce biti kad Zvezda bude igrala sa 100%…bolje da ne znamo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Koja samba ljudi providno je zvezda bez gasa a zagrebački dečki se polomili i jedino ako kupe sledeće utakmice mogu da dobiju.

    0
    0
    Odgovori
    • Boli, a. Dzaba to tesenje. Partizan ne igra slagalicu i ko vam se god nije sklonio od njega ste izgubili ove sezone. To je vasa realna slika, perra.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter