4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FUDBALERI PARTIZANA U GLAS: Najvažnije je da ga je Leonardo dao!

Objavljeno: 17.09.16 u 20:40

Partizan je u 152. večitom derbiju savladao Crvenu zvezdu 1:0, a zadovoljstvo posle osvojena tri boda protiv „ljutog rivala“ iskazali su fudbaleri „parnog valjka“.

Svi u glas, gol Leonarda naš je spas. Tako bi moglo u jednoj reči da se opiše šta su posle derbija o utakmici rekli Miroslav Vulićević, Uroš Đurđević, Filip Kljajić i Marko Jevtović.

NAJLEPŠA SLIKA DERBIJA: Ovo je prava ljubav prema fudbalu! (FOTO)

– Pobeda je bila imperativ za nas. Mogli smo da dođemo i ranije do pobede, ali je ovako slađe. Odigrao sam veoma dobro, kod prošlog trenera nisam dobijao šansu, kod ovog jesam, kao što vidite stavri su se promenile, na bolje – rekao je Marko Jevtović.

Na reči veziste nadovezao se kapiten Miroslav Vulićević:

– Apsolutno važna pobeda, najslađa u 90. minutu. Specijalizovali smo se za ove trijumfe u poslednja dva-tri minuta.

FOTO DERBIJA: Božinov pokazao crveni karton Mažiću (FOTO)

Uroš Đurđević se zahvalio Leonrdu na golu koji mu je ulepšao debitantski derbi:

– Praznik fudbala. Najvažnije je da smo pobedili i uzeli tri boda. Imali smo više šansi i postigli gol. Mogao je na kraju Ruiz da izjednači, ali je sve na kraju ispalo dobro. Imao sam i ja svojih šansi, ali je najvažnije da je Leonardo dao gol – rekao je Đurđević.

Pripremio: Darko Noveski

0
0

4 Komentara

  1. Objavite dva videa za dva nedosudjena penala.

    Red bi bio.

    Diskreciono pravo Mažića, i ostalih direktiva nema penala.

    I posle bolje igre umesto sigurne pobede od 3:0, svira slobodnjake za cz.

    Na raportu sve sam uradio…

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. KRALJevic Marko nastavlja ono, sto su nasi preci zapoceli , sa TEROROM TURAKAAAA !!! Ne pomaze ni MAZIC, kao ni AV sa svom FANTOM-BRATIJOM i crvenim bankomatom koji su „ZAPOSELI“ MALI „LJUDI“, kao ni IZMISLJENO SPONZORSTVO (za pokrice prethodno navedenog..) Gasproma…!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PONOVO STE NA IVICI..PLACAAAAA .!. XXAAXXAA .!. GASENJE ZAOSTALOG KRAKA TURCIZMA i SIMBOLA ZLA EX. YUUUUUU sa Milovim pajacom i aboliranim kadrom sa SMRDIKANEEEEE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter