3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Još ne znam ko će braniti u derbiju

Objavljeno: 11.09.16 u 08:45

– Supić je bio siguran, skinuo je čist ziceru napadaču Bačke. Ne znam hoće li braniti u derbiju. I on i Manojlović imaju podjednake šanse. Kahriman nije ispao iz kombinacije, ali svi su promenjivi, počevši od trenera, pa do golmana. To je normalno, ništa nije sasečeno.

0
0

3 Komentara

  1. bitno je da igraju muce i ruiz.pa onakve partije za kvalifikacije a strucnjak.ja ne pamtim da je neko radio u Zvezdi ovakve stvari i nikad isti tim uvjek kombinovani ali mislim da bas niko normalan ne razumije sta ti radis pocev od desnog beka stopera,jedino donald standardan ostalo izvlacite sibice,a napad cccccc ali bitno je da te obozavaju na severu a zapad sta kaze zapad.zapitaj se koliko imas gledalaca strucnjak

    0
    0
    Odgovori
  2. bitno je da igraju muce i ruiz.pa onakve partije za kvalifikacije a strucnjak.ja ne pamtim da je neko radio u Zvezdi ovakve stvari i nikad isti tim uvjek kombinovani ali mislim da bas niko normalan ne razumije sta ti radis pocev od desnog beka stopera,jedino donald standardan ostalo izvlacite sibice,a napad cccccc ali bitno je da te obozavaju na severu a zapad sta kaze zapad.zapitaj se koliko imas gledalaca s

    0
    0
    Odgovori
  3. Stavi koga hoćeš da brani,to neće biti neki problem ali za ime sveta,izbaci već jednom iz tima Ruiza i Moučea.Neka počnu Plavšić i Srnić,ako hoćeš da zgromimo komšije.Momci su bolji igrači od stranaca,spremniji,veliki zvezdaši,koji znaju šta znači derbi i koliko je bitan,bez obzira na tabelu i bodovnu razliku.Igraće i srcem,za razliku od stranaca,kojima je to utakmica kao i svaka druga,koju otaljavaju za velike pare koje primaju a ništa ne pokazuju.Naravno,Vijera u napadu se podrazumeva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter