6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: ‘Večiti’ derbi pomeren zbog ‘Parade ponosa’!

Objavljeno: 09.09.16 u 09:30

Određen je i novi termin koji bi trebalo da ostane na snazi, ukoliko ne bude dodatnih pomeranja.

Predstojeći 152. ‘večiti’ derbi između Partizana i Crvene zvezde, koji je na programu drugog vikenda posle reprezentativne pauze, ponovo će biti pomeren zbog ‘Parade ponosa’.

Ona je zakazana za isti dan kada je i po kalendaru ustanovljen za prvi derbi između crno i crveno-belih, 17. septembra, ali će morati da dođe do pomeranja satnice, što je objasnio prvi čovek Superlige Vladimir Bulatović.

– Imali smo dva sastanka sa ljudima iz ministarstva. Utakmica između Partizana u Crvene zvezde definitivno će biti odigrana u subotu. Sada je sporna jedino satnica jer se policija zalaže da meč ne bude igran u kasnim satima. Verovatno će derbi početi u 18 časova – rekao je Bulatović za ‘Kurir’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

LGBT zajednica još jednom je dobila prednost u odnosu na najveću utakmicu srpskog fudbala, a Bulatović je u čudu.

– Prosto je neverovatno da svake godine pred derbi imamo iste probleme. Uvek se termin ove utakmice poklopi sa Paradom ponosa. Ne znam šta da mislim – podvukao je Bulatović.

0
0

6 Komentara

  1. Ako bi derbi i parada srama bili istog dana verujem da bi jug i sever bili prazni. Imali bi neodlozna posla u centru grada. Zato bi na stadion dosli roditelji sa decom, prijatelji fudbala,….SVE TO I NIJE TAKO LOSE 😀

    ZA SVAKI DERBI VUCIC DA ORGANIZUJE PARADU SRAMA , problem resen, p,dera sve manje i huligani izglebani 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislite šta hoćete, ali ne spominje prava drugih!!!! Postalo je normalno da se većina ugnjetava i to je prošlo na „mala vrata“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter