4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SADA JE VEĆ OZBILJNO: Optužnica protiv bivšeg fudbalera Zvezde

Objavljeno: 05.09.16 u 15:56

Veliki problemi za bivšeg igrača kluba iz Ljutice Bogdana.

Ostao je upamćen najviše po tome što je ušao u sukob sa čelnim ljudima Crvene zvezde, konkretno Zvezdanom Terzićem, jer je bez ‘dlake na jeziku’ iznosio ‘prljav veš’ iz kluba. Međutim, sada ga druge muke muče.

Kako prenose Večernje novosti, protiv Nikole Džonija Mijailovića je Drugo osnovno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog nelegalne gradnje Akva parka na Adi Ciganliji. On je pušten iz pritvora u kom je proveo 18 dana, ali ga po svemu sudeći, suđenje tek očekuje.

Mijailović je nedavno u izjavi za Mondo negirao da je počinio krivično delo.

– Uredno sam prošao tender za tobogan i prateći program. Uložio sam više od milion evra u projekat, plaćam mesečno za zakup. Stvarno ne znam zašto je nastao problem. Tu su predviđeni bazeni sa toboganom i te priče da je to zemljište za privremeni objekat je netačno.

Ostaje da se vidi kako će se cela zbrka završiti i koji će biti krajnji epilog.

0
0

4 Komentara

  1. у Србији брате требаш то да схватиш не можеш пи-ати уз већ низ ветар, да ти се не би враћало. Знамо ми сви какав си ти лик, али батице сада си видео да се против мафије не може. Знамо да си поштено покушао неке загонетке да одгонетнеш, и знамо да ти се смешта како би те та иста мафија уз помоћ и спрегу са влашћу докусурила и прикрила уствари своје лоповлуке и пљачке. Бори се шта друго рећи знамо да ти смештају—–

    0
    0
    Odgovori
  2. Dzoni,derane,a da se ti nisi „zakacio“ sa nekim ,malo,nezgodnijim likovima(Terzic,Covic,itd.),pa ti se smestaju afere?!Momak,ovo je Srbija,ovde moras da pazis sta pricas i koga napadas.Ovde je mafija u svim porama drustva,a mi,obican svet,smo tu samo da bi robovali i bili topovsko meso za koje kakve tajkune,politicare i ostale „biznismene“.

    0
    0
    Odgovori
    • A sta mislis navijacu manjeg Beogradskog kluba, sta li su tek iz tvog klubica sve namontirali Bojanu Radovanovicu sto je raskrinkao vase prevare….a? Postenjacino…

      0
      0
      Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. Ovi su gori od „utemeljivaca“ im krcuna&Co., od DV se „odustalo“, previse je PAMETAN za trenutnu postavku, ALI se bojim za Petka, Zivu, Dzonija, Bodi-Bonda…Mada, sportska Srbija se BUDIIII !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter