5
Fudbal

FOTO: Starsport

NEOČEKIVANA PROMENA U TIMU: Muslin sprema iznenađenje za večeras?

Objavljeno: 05.09.16 u 14:00

Za večerašnju utakmicu naše reprezentacije sprema se rokada koju je malo ko očekivao.

Kako saznaje MONDO, selektor Slavoljub Muslin planira da promeni golmana što se odavno nije dogodilo kada je naša selekcija u pitanju. Poslednji put se Vladimir Stojković nije našao golu Srbije 22. marta 2013. u Zagrebu na utakmici protiv Hrvatske.

Muslin planira da za čuvara mreže postavi Predraga Rajkovića. Bivši golman Crvene zvezde, a sada Makabija iz Tel Aviva, očigledno je u boljoj formi po mišljenju selektora.

Slavoljub Muslin pred početak kvalifikacija za SP

Iako je ovakva odluka za mnoge iznenađenje, možda je ipak i logična. Rajković je ovog leta zabeležio deset takmičarskih nastupa, od kojih osam u kvalifikacijama za Ligu Evrope. S druge strane Stojković nije imao prilike da brani jer je tek skoro pronašao novi klub( Notingem Forest).

0
0

5 Komentara

    • Ima talentovanih ali ne za A tim, koliko god da nam je losa reprezentacija… Da neces Brasanca?!?! PartizaИ na 10. mestu u ligi, bas ste talentovani…

      0
      0
      Odgovori
  1. Nije to nikakvo iznenadjenje vec puka potreba,da brani golman ili igra igrac koji ima utakmice u nogama a ne oni koji sede na klupi ili na tribinama.Ovo je tim koji bi trebao poceti utakmicu veceras:
    Rajkovic

    Ivanovic Stefan Mitrovic Nastasic

    Gudelj(Milivojevic)
    Rukavina Dusko Tosic

    Tadic

    Katai Kostic

    Pavlovic

    Garantujem pobedu sa ovim timom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedini rezultat Antić i Santrač dok nisu oterani.

    Paunović šampion sveta nikad neće biti selektor.

    Od miljana do muslina….

    Kancer iz pakistana

    0
    0
    Odgovori
    • Franjo, pa znas ti ko je u pitanju kad se pomene „indijaaaa, Pakistaaannn“….i sta dalje treba da radis…..pokloni se i pocni…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter