3
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

ZVEZDA NA ZLATIBORU: Prvi trening i rođendansko slavlje (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.16 u 22:17

Dobro vreme i odlični uslovi dočekali su prvotimce Crvene zvezde prvog dana priprema na Zlatiboru.

Primetno je bilo da je prvotimcima prijao trening koji je protekao u radu sa loptom.

Tim će boraviti u hotelu Palisad, a nije planirana nijedna pripremna utakmica. Šef stručnog štaba će računati na sve prvotimce, osim na one koji imaju obaveze sa nacionalnim timovima, a to su Mihailo Ristić (mlada reprezentacija Srbije), Gelor Kanga (reprezentacija Gabona) i Uroš Račić (omladinska reprezentacija Srbije). Takođe David Babunski i Danijel Avramovski su sa mladom selekcijom Makedonije.

– Atmosfera među nama je odlična. Dobro poznajemo uslove na Zlatiboru jer nismo prvi put ovde i očigledno je da na prija boravak ovde. Uslovi su dobri, a mi motivisani da radimo i verujem da će se rezultati videti u nastavku prvenstva, rekao je Marko Petković, koji je danas bio u centru pažnje pošto je proslavio 24. rođendan.

(Izvor:youtube/Crvena zvezda)

0
0

3 Komentara

  1. Prevara od kluba, trenera, „uprave“, izrentiranih navijaca, sumnjivog kvaliteta igraca itd itd..Sramota za Srbiju, koja u planiranju godisnjeg budzeta, mora pod OBAVEZNO da ukalkulise i TROSKOVE devastiranog kluba, koji ispadne iz Evropskih takmicenja odmah u startu, a SVI troskovi su obezbedjeni i pokriven RAD „uprave“..Eeee, DZONI, a lepo si nam SVE OBJASNIO, A TUZILASTVO I VSS JOS CEKA, SAMO DOKLE I STA, KADA CE ODGOVORNI LJUDI Drzave Srbije poceti da RADE SVOJ POSAO !!!???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter