0
Domaći fudbal

FOTO: FSS.rs

I ŠTEFANEK POMAŽE: Srbija jača na meču sa Irskom (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.16 u 19:53

Zlatni olimpijac Davor Štefanek obožava fudbal i zato silno želi uspeh reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Štefanek ne krije da pored rvanja od svih sportova najviše voli fudbal koji često igra sa prijateljima. 

– Kad god sam u prilici zaista volim da sa društvom igram fudbal. Jedno vreme sam čak bio i član lokalnog kluba u Subotici koji se takmičio u međuopštinskoj ligi. Prijatelji su me zvali da budem sa njima u ekipi, pa sam i pored svojih obaveza oko rvanja to sa zadovoljstvom prihvatio – otkriva svoju vezu sa najvažnijom sporednom stvari na svetu Štefanek.

‘ORLOVI’ SLOŽNI: Posle vaterpolista i košarkaša, vreme je da i mi obradujemo narod u Srbiji (FOTOGALERIJA)

– Zaista bih želeo da naša fudbalska reprezentacija u ovim kvalifikacijama napravi zapežen rezultat i izbori plasman na Svetsko prvenstvo. Mi sportisti iz drugih disciplina smo tu da ih podržimo, jer nam je to zajedništvo u Riu u dobroj meri pomoglo da osvojimo onoliko medalja – kratko je zastao svetski i olimpijski šampion u rvanju i na kraju poručio:

IRCI PUNI SAMOPOUZDANJA: Beograd je baš teško gostovanje, ali verujemo u sebe posle EP

– Polaskan sam pozivom Nemanje Matića na utakmicu sa Republikom Irskom. Sa velikim zadovoljstvom ću biti njegov gost, a ovom prilikom pozivam i ostale ljubitelje fudbala da 5. septembra dođu na stadion „Rajko Mitić“ i navijaju za Orlove – zaključio je Štefanek.

 

(Izvor:youtube/Fudbalski savez Srbije)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter