1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

EVROPA BRUJI O NJEMU: Srbin je najveća zvezda poslednjeg dana prelaznog roka!

Objavljeno: 01.09.16 u 00:14

Ujedno je postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji, a cena je u poslednjih par sati varirala i na kraju rapidno skočila.

Krenulo se od 25, pa je više puta skakalo na 26 i 28 miliona evra, juče se čak spominjala cifra i od 24 miliona, da bi Nikola Maksimović konačno prodat za, ni manje ni više, nego 29.000.000 evra.

Toliko je Napoli rešio da plati Torinu samo da bi ga doveo na ‘San Paolo’ i učini ga najskupljim srpskim igračem u istoriji.

Naravno, trlja ruke i Siniša Mihajlović, koji ga je sa svoje strane ‘proglasio mrtvim’, ali nije bilo tako glatko. Naprotiv, dogovor je postignut u poslednjim minutima prelaznog roka, a Maksimović u Napoli stiže bez obavljenog lekarskog pregleda. Vremena, jednostavno, nije bilo.

Najveći problem napravila je dojavljena bomba na aerodromu u Frankfurtu tokom dana, koja srećom nije eksplodirala, ali jeste ova u smiraj prelaznog roka, sa srećnim krajem po Nikolu Maksimovića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter