2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SIKIMIĆ DAN POSLE STRAVIČNOG DUELA: Boli, još sam u šoku…

Objavljeno: 29.08.16 u 11:46

Duel Predraga Sikimića i Mladena Živkovića za posledicu je imao izuzetno tešku povredu golmana Novog Pazara, a fudbaleru Crvene zvezde je sve sem lako.

U izjavi koju je dao za „Blic“, Sikimić je pojasnio kako je došlo do kontakta:

– Ne mogu da se smirim, u šoku sam. Jednostavno ne mogu da shvatim kako sam ga udario jer nisam mogao da vidim njegov položaj glave. Kanga mi je dao loptu i ja sam samo želeo da je pipnem i da nastavim da trčim dalje. Krenuo sam da padam i osetio sam da sam udario u nešto. Odmah sam bio svestan da sam ga povredio i molio sam se Bogu da je sve u redu s njim.

Napadač Zvezde je dobio direktan crveni karton, ali je istakao da ga je mnogo više zaboleo način na koji su fudbaleri Pazara komentarisali ceo događaj, pogotovo jer su Živković i on ranije bili i saigrači:

– – Žile je strašan momak. Mnogi ne znaju da smo pre tri godine zajedno bili u Smederevu. Poljubio sam ga i pružio sam mu podršku, a on mi je rekao da sve zna i da se ne brinem. Žmurio je. Razmenili smo i brojeve telefona, sigurno ćemo biti u kontaktu. U dobrim sam odnosima s njim, ranije smo i pili piće zajedno… Zaboleo me komentar protivničkih fudbalera da sam mu promenio lični opis. Nije bilo nikakve namere, a dešavanje na tribinama posle tog događaja neću ni da komentarišem. Ma, samo da Živkoviću bude dobro, zaključio je Sikimić.

PREKID U PAZARU: Brutalan start Sikimića izazvao nerede na tribinama, Zvezda sa desetoricom (VIDEO)

0
0

2 Komentara

  1. Normalno da nisi hteo samo bolesni umovi grobarski pisu bljuvotine zaboravljaju kako su nam ubijali navijace pirotehnickim sredstvima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter