2
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

DIRLJIV SUSRET U BOLNICI: Sikimić i čelnici Zvezde obišli Živkovića (FOTO)

Objavljeno: 29.08.16 u 16:01

Povređenog golmana Novog Pazara danas su u bolnici obišli predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, Predrag Sikimić i Momo Gacić.

Oni su mu poželili brz oporavak i tom prilikom mu uručili poklone. Sikimić mu je doneo dres i ikonu.

SIKIMIĆ DAN POSLE STRAVIČNOG DUELA: Boli, još sam u šoku…

– Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju – da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao. Veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti. Ovo mi se prvi put desilo u karijeri, rekao je Sikimć povređenom Živkoviću.

FOTO: crvenazvezdafk.com
FOTO: crvenazvezdafk.com
FOTO: crvenazvezdafk.com
FOTO: crvenazvezdafk.com

– Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol, poručio je optimistični Živković uz koga su bili i otac i sestra.

U srdačnom razgovoru, napadač je obećao da će redovno obilaziti Mladena.

– Znamo se još iz vremena dok smo zajedno gurali u smederevu kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije – rekao je Sikimić.

Na to mu je Živković poručio:

– Nadam se da te neće mnogo kazniti.

Sikimić je na to imao iskren odgovor:

– Ne zanima me kolika će kazna biti. Neka bude koliko god treba, važno je da ti što pre ozdraviš, poručio je Predrag Sikimić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter