4
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

KRAJ? Obistinjuje se ono čega su se Grobari najviše pribojavali… (FOTO)

Objavljeno: 28.08.16 u 15:59

Miroslav Radović definitivno napušta Humsku, ako je verovati poljskim medijima i novinarima!

Krilo Partizana je pojačalo crno-bele pred početak ove sezone, a sve je izvesnije da će napustiti klub posle samo sedam odigranih kola u šampionatu.

Naime, poljski novinari su ubeđeni da se Radović vraća u Legiju kako bi igrao Ligu šampiona.

Radović je inače dres Legije nosio od 2006 – 2015, da bi potom igrao u Kini, Olimpiji, a potom stigao u Partizan sa željom da crno-belima pomogne u evropskim izazovima.

Kako je Zaglembje bilo nepremostiva prepreka, a Legija mu pruža priliku da igra u elitnom takmičenju, možda i ne čudi uverenost da će Radović već sutra potpisati dvogodišnji ugovor sa ovom ekipom.

Partizan bi trebalo da dobije određeno obeštećenje, ali će navijačima sigurno ostati gorak ukus, pogotovo ako se u obzir uzmu očekivanja koja su imali od Radovića.

Inače, Radović je na svom, izvesno, poslednjem meču za Partizan nosio kapitensku traku i postigao gol.

0
0

4 Komentara

  1. Pa ljudi jer vi ne vidite?koliko je dao golova?na koliko utakmica?moje misljenje je da nece nedostajati Partizanu!kada bi jos otisli jos par njih..bilo bi dobro za nas!!!oterao bih ja i Saranova,Djurdjica i jos par njih!pa jel vi vidite da je prosecni Bozinov bolji za klasu od Radovica i Djurdjica!!?

    0
    0
    Odgovori
  2. pa ako je tako OK, ali za debelo obestecenje jer je skoro potpisao ugovor sa partizanom, ili da daju dva svoja najboja igraca koji sticu pravo igranja za prvi tim, i da potpisu na po 3 godine ugovor, ili bez 2 miliona nista, pa za to kupiti sejdubu sumu i jos jednog dobrog igraca, nikako za neke sitne pare pustiti radovica, ili dva igraca njihova za njega,ili dva miliona i ne na rate, sve odmah, a moze i plus 20 posto od sledeceg transfera gde god da podje,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter