0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TURNIR STEVAN VILOTIĆ „ĆELE“: Kosanović saopštio spisak „orlića“

Objavljeno: 26.08.16 u 12:28

Sve je spremno za početak 23. Memorijalnog turnira „Stevan Vilotić – Ćele“ koji će se ove godine igrati na stadionima u Subotici, Senti, Bačkoj Topoli, Kanjiži i Vrbasu.

Jedan od najačih omladinskih turnira u Evropi u uzrastu do 19 godina, koji se već tradicionalno održava početkom septembra, a na kome su igrala kasnije mnoga velika imena evropskog i svetskog fudbala, ove godine okupio je šest reprezentacija koje će biti raspoređene u dve grupe.

U grupi A se nalaze Srbija, SAD i Francuska, u grupi B Izrael, Mađarska i Ukrajina.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]1. septembar -17,00
Srbija – SAD (Subotica, Gradski stadion)
Izrael – Ukrajina (Subotica, stadion Bačke)

2. septembar -17,00
Francuska – SAD (Senta)
Izrael – Mađarska (Bačka Topola)

3. septembar -17,00
Srbija – Francuska (Vrbas)
Ukrajina – Mađarska (Kanjiža)[/stextbox]

Mečevi za konačan plasman igraju se 5. septembra na stadionima u Bačkoj Topoli i Subotici. Finale se igra na stadionu Bačke u 16,45. Prošle godine pobednik turnira je bila selekcija Ukrajine.

Selektor „orlića“ Milan Kosanović pozvao je 20 igrača:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Golmani Aleksandar Stanković (Grafičar), Marko Ilić (Vojvodina),

Odbrana Sava Radić (Čukarički), Julijan Popović (Bajer, Leverkuzen), Erhan Mašović (Čukarički),Aleksa Terzić (Crvena zvezda), Dominik Dinga (Ural), Strahinja Bošnjak (Partizan),

Srednji red Damjan Gojkov (OFK Beograd), Njegoš Petrović (Rad),Aleksandar Mesarović (Vojvodina),Uroš Račić (Crvena zvezda),Veljko Nikolić (OFK Beograd),Veljko Birmančević (Partizan),Jovan Nišić (Partizan),

Napad Sava Petrov (Partizan),Lazar Romanić (Crvena zvezda),Stefan Ilić (Čukarički), Dušan Vlahović (Partizan), Igor Zlatanović (Radnik).

[/stextbox]

Reprezentacija Srbije okupiće se 28. avgusta u SC FSS u Staroj Pazovi a onda odlazi u Suboticu gde će boraviti tokom turnira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter