3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

Crvena zvezda – Sasuolo

Objavljeno: 26.08.16 u 09:00

Crvena zvezda nije uspela da u revanšu nadoknadi zaostatak od tri gola iz duela u Ređo Emiliji. Na stadionu „Rajko Mitić“ bilo je 1:1.

0
0

3 Komentara

  1. BRUKA I SRAMOTA OD KLUBA … ZA OGROMNE ULOZENE PARE U DRZAVNI PROJEKAT . sve unistise u srpskiom fudbalu ( pte svih partizan ) da od TRULE i PREZADUZENE zvezde naprave duplo golo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Seca li se SEkica sta napisa Ekica??? Brutalno sve potvrdjeno( ruku na srce~samo ko nece nije video realnu snagu tima),ali ima i takvih!!! Bez takmicarskih utakmica nema kvaliteta,a onaj koji u JSL-u „rasterecuje“ igrace sad se ne oglasava,i u pravu je,on u evropi nije „nadlezan“ ,nesto moraju i igraci( a oni samo padaju i jure sudiju jer na sudjenje nisu navikli)! Drugarski sam savetovao smanjenje ocekivanja da bi prizemljenje bilo lakse,a dobio sam intelektualni komentar KME,KME,KME,a ono njemu vrati se….Ovo napisah jer sam obecao da kad sve prodje cu se oglasiti bio il ne bio u pravu,i vise ne!

    0
    0
    Odgovori
    • Mi ispadosmo od dobre ekipe, ko je realan nije ni ocekivao prolaz ma koliko to zeleo! Ne vidim da si prosuo neku pamet, a nije mi ni jasno ko ti drma kavez! Furaj SEKICE svoj gej „nick“, mada ovaj koji ti ja dadoh ti je mnogo prikladniji! I ne cvili, ne slini ovde…nekom je Sasuolo rival…a neko ne moze da se nosi sa gigantima poput Backe, Napretka i Spartaka….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter