0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANE, HVALA TI: Novi igrač Betisa emotivnim pismom se oprostio od voljenog kluba (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.16 u 13:38

Dugodošnji vezni fudbaler „crno-belih“, koji je i dete Partizana, oproštajnim pismom se zahvalio matičnom klubu i navijačima na svemu proživljenom svih ovih godina

Darko Brašanac je od juče i zvanično novi igrač Betisa sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor. Njegovo pismo upućeno „crno-beloj“ porodici prenosimo u celosti:

– Želim da se zahvalim Partizanu za sve što mi je dao ovih 11 godina, a dao mi je sve. Ponosan sam i privilegovan na činjenicu da sam trenirao, igrao utakmice, osvajao titule i kupove, igrao Ligu šampiona i Ligu Evrope, nosio kapitensku traku u tako velikom klubu kao što je Partizan!!! Zahvalan sam svim igračima, trenerima koji su me trenirali od malih nogu, medicinskom osoblju, ekonomima, zaposlenim na stadionu i Teleoptiku, svako od njih je manje ili više zaslužan za moj razvoj. Zahvalio bih se i Grobarima, koji su učinili da neke utakmice, poput prošlogodišnje protiv Steaue nikada ne zaboravim!!!

Vaš Darko Brašanac.

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Partizan počinje sa dva gostovanja


Youtube, Ronac Pfc

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter