0
Domaći fudbal

FOTO: Facebook

LIGA EVROPE: Pobeda za častan oproštaj od Evrope (SASTAVI)

Objavljeno: 25.08.16 u 09:06

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine danas igraju revanš mečeve plej-ofa za Ligu Evrope, a za obe ekipe važi isto, samo ih čudo može odvesti u grupnu fazu takmičenja.

Zvezda je pre sedam dana pokazala sve svoje slabosti u duelu sa Sasuolom. Poraz od 3:0 u Ređo Emiliji doveo je četu Miodraga Božovića pred svršen čin, mada vera i nada uvek postoje. Bar za pobedu i častan oproštaj od Evrope. Utakmica počinje od 20.30.

– Mnogo bi promenio stvari naš rani gol. Svašta u fudbalu postoji i može da se dogodi. Roma je odigrala izvanredno, ali dobila dva crvena kartona i ispala. Ima detalja koji mogu da poremete ekipu, nadam se da će sreća da bude na strani Zvezde – rekao je Miodrag Grof Božović.

Veliko je pitanje u kom sastavu će crveno-beli istrčati na „travnati tepih“ stadiona „Rajko Mitić“, iznenađenja se očekuju.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Fibel, Rendulić, Ristić – Le Talek, Donald, Poletanović, Katai, Srnić – Vijeira.
SASUOLO: Konsilji – Antei, Aćerbi, Kanavaro, Peluso – Manjaneli, Bjondini, Dankan – Politano, Berardi i Defrel.[/stextbox]

U ništa boljem položaju nije ni Vojvodina koja je u prvom meču u Novom Sadu sa 3:0 poražena od AZ Alkmara. „Stara dama“ će pokušati da u Holandiji ostavi bolji utisak, a da li će u tome uspeti saznaćemo nešto pre 22 časa, pošto meč počinje u 20 časova.

– Iako su iza sebe imali ubedljiv poraz na evropskoj sceni, moji igrači su smogli snage da kao gosti savladaju ekipu koja je u prošlom prvenstvu bila bolje plasirana od Vojvodine. Tih beogradskih 3:1 su nesumnjiv dokaz kvaliteta koji posedujemo, ali svakako i naše mentalne snage, pojedinačne i kolektivne. Prema tome, igrači Vojvodine nemaju razloga da na stadion u Alkmaru izađu kapitulantski, pognute glave, već da to učine smelo i sa verom u sebe. Hoću da budemo hrabri i da u otvorenoj borbi pružimo što jači otpor – rekao je Nenad Lalatović.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]AZ ALKMAR: Roket – Johanson, Van Ejden, Vlar, Haps, Lukasen – Henriksen, Vujtens, Jahanbakš, Frajdej – Garsija.
VOJVODINA: Kordić, Miletić, V. Kovačević, Puškarić, Antić, Maksimović, Paločević, Malbašić, Meleg, Babić, Ašćerić.[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter