6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KREĆE ČISTKA: Odlazi i Šaranov?

Objavljeno: 23.08.16 u 14:15

Trener Partizana, Marko Nikolić, planira radikalne rezove u redovima svog tima

Već je najavljeno da će očajan start sezone „Crno-belih“ izazvati čistku u igračkom kadru. To je potvrdio i sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev .
Prema poslednjim informacijama, spominje se da bi na „listi za odstrel“ mogao da se nađe i golman Bojan Šaranov.

Nekadašnji čuvar mreže OFK Beograda beležio je dobre partije od dolaska u Partizan, međutim bilo je i povremenih kikseva koji su izgleda naterali stručni štab „Crno-belih“ da razmisli o promeni na svom golu

Još uvek se ne zna ko bi mogao da bude potencijalno rešenje na mestu golmana Partizana i da li će Šaranov defnitivno napustiti redove „Parnog valjka“, ali činjenica je da su Partizanu što hitnije potrebne promene.

Pripremio: Adam Turohan

0
0

6 Komentara

  1. Zadrzati Saranova pod obavezno,da bi mogli na trenizima da igraju zvezdasi protiv partizanovaca.Sad su zvezdasi pojacani dolaskom Djurdjevica,tako da su favoriti u tom odmeravanju snaga.Mada,kad bolje razmislim,moze i da ode jer su i drugi golman Kljajic i novajlija Stevanovic zvezdasi,tako da ima ko da ga zameni.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da Šaranova treba zadržati jer nije tolika kiksara ko onaj iz tabora komšinice, koji će i nadalje možda čak i češće kiksirati,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne razumem takav defizam i sumnjicenje. Oni koji vide u Neci sabotera ,stvarno, nisu pri pameti. Sto se tice problema u ekipi, najrealnija prica je ona o pobuni u vezi sa platama. Fudbaleri su krajnje pokvarena roba,to je znana prica. Ali, ne verujem da je Neca taj „izdajnik“ jer mi on deluje kao super korektan igrac i pre svega profesionalac. A Radovic, Ilic, Alen…moguce, stvarno je moguce. Cudicete se sto Ilica stavljam u taj kotao…pa znate sta, sujeta je cudna stvar, ona je granica pravih ljudskih vrednosti. Ako Ilijev zeli cistku, to treba uraditi na krajnje profesionalan nacin. Ne, ni slucajno davati otkaze igracima, lepo im u oci u oci pojedinacno samo saopstiti da nisu u planovima, da nadju nove klubove i odrediti im otkupnu cenu! Npr. Alenu milionce, Saranovu 400 hiljadarki, Radovic 500 hiljada, …. Partizan to mora uciniti koliko sutra. U slucaju da ne uspeju naci nove klubove, upozoriti ih sad da ce treci dan septembra dobiti otkaze!!! Pa da vidis trku…Oni koji se bune podlacki za platu Eduarda, nisu mu ni do kolena po kvalitetu, momak samo treba da se spremi dobro, bice dominator SL! Ne samo da tvrdim nego i garantujem. Treba prodati i Tutu Bugarina pod hitno,ako ga iko hoce. Znate sta, taj mi ide na zivac jer misli samo o sebi a ne o ekipi a to se vidi kad neko drugi da gol, on kao mrcina mrtav hladan ni da pokusa prici cestitati strelcu. To mozete videti na svim snimcima golova drugih igraca. E zato bih ga prodao, takodje . On to pokusava pokriti po drustvenim mrezama pateticnim pisanijama..!. I kupio jos jednog centarfora, boljeg od njega koji radi za ekipu.
    Partizan mora da menja unutrasnja pravila igre, plate redefinisati u zavisnosti od plasmana i rezultata, nista definisano kao garantovano. U slucaju titule mogu racunati na punu platu, na 65 posto, kup samo posebno premirati. Dakle, 65 posto plate je definisani garantovani minimum i tacka. Te propise doneti nakon zakljucenja prelaznog roka.

    0
    0
    Odgovori
  4. Apslutno se se slazem sa tobom Partizanovac, Radovic i Neca nisu igraci za partizan i oni bi trebali da su na tribinama..pored njih oterati i Saranova, Sasu Ilica, Balazica…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter