3
Domaći fudbal

FOTO: Sasuolo

EUFORIJA PRED SASUOLO: Najava susreta za ponos i knedlu u grlu zvezdaša (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.16 u 18:28

Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras u 20:45 susret poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sasuola, a navijači crveno-belih su spremili još jednu sjajnu najavu.

Crvena zvezda je kroz istoriju odigrala mnogo velikih mečeva. Večerašnji susret svakako spada među takve, što su osetile i pristalice beogradskog kluba i napravile najavu koja će naterati one kojima je crveno-bela boja u srcu da sa velikim nestrpljenjem dočekaju večerašnji susret.

(Youtube/HB Bros)

RISTIĆ VERUJE: Zaustaviću ih!

0
0

3 Komentara

  1. Ej a najjaci vam je grof. Dovodi pojacanja za ligu sampiona, ne znam muche, kanga, boke juniorse, …. palce.
    I posle tekme sa ludogoretsom izjavi „nisam obecao ligu sampiona“
    Hahhahaha kakva komedija od kluba

    0
    0
    Odgovori
    • On nije izjavio da nije obecao Ligu Sampiona posle utakmice sa Bugarima vec pre utakmice sa njima…Rekao je da treba minimum 2-3 sezone da se stvori ozbiljan tim za vece domete a ako se desi da se nakon prve ili druge sezone udje u Evropu da je to samo plus…Ako je Zvezda sa preko 50 osvojenih trofeja komedija od kluba sta je onda Vojvodina sa svega 4 osvojena trofeja?Smesan si…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter