4
Domaći fudbal

„BOMBA“ NA BANJICI: Maradona preuzima Rad!

Objavljeno: 18.08.16 u 12:41

Posle pet kola Superlige Rad menja trenera.

I pored toga što je u poslednjem kolu Super lige pobedio Novi Pazar u gostima sa 2:0, klub sa Banjice više neće predvoditi Slađan Nikolić.

SLS: Derbi Voždovca na Banjici pripao ‘zmajevima’ (VIDEO) (FOTOGALERIJA)

On će i dalje imati  velikog udela u radu stručnog štaba na čije će čelo doći Nebojša Petrović. Zanimljivo je da je Petrović, poznat pod nadimkom „Maradona”, trenirao Nikolića 2000. godine u svom prvom trenerskom mandatu na Banjici.

Ozvaničenje saradnje sa Petrovićem očekuje se u četvrtak po završetku formalnosti vezanih za raskid ugovora potpisanog sa Aleksandrom Janjićem. Petrović je već predvodio Rad sa klupe (2000. i 2013.), a prethodne sezone kratko je predvodio Sinđelić.

0
0

4 Komentara

  1. Kompleksi su cudo. Bolje vi titovi pioniri gledajte u svoje dvoriste i kad smo vec kod droge, pitaj ove sa Juga i Severa ko vodi glavnu rec i zbog cega je bila ona pucnjava.

    0
    0
    Odgovori
    • Nazovi navijaci Rada nisu to navijaci nego obicna sekta. Grupa vestacki formirana koja kao sekta regrutuje klince koji kako bi se dokazivali pred starijima bodu nozevima i prave sranja kojih nisu ni sami svesni. Dakle daleko ste vi i .org navijaca i .org ultra ekipe nit se mozete zvati navijacima. Vi ste obicna Sekta koja i nezna sta znaci ljubav prema klubu! SEKTASI!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter