1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUHOVITI ZEČEVIĆ: Sa Bjekovićem mogu, za Đurića mi treba prevodilac

Objavljeno: 11.08.16 u 21:23

Partizanu 12. septembra sledi izbor nove skuštine. Mnogo je trzavica u tom klubu, postoje dve struje, koja će preovladtai, zavisiće od razvoja situacije.

Nekada prvi saradnici, Žarko Zečević i Nenad Bjeković, su na suprotnim stranama. Na pitanje kolega iz Večernjih Novosti u kakvim su odnosima i da li može biti saradnje među njima, Zečević je bio jasan.

– Mi smo prijatelji preko 30 godina, radili smo zajedno i uvek imali profesionalan odnos. Za njega uvek ima mesta u Partizanu, ali sve zavisi od toga šta on hoće. 

FOTO DANA: Gde je nestala uprava Partizana? (FOTO)

Zečević nije kandidat za predsednika kluba, ali je i pored toga pod stalnim udarima bivšeg predsednika kluba Dragana Đurića.

– Dragan Đurić nema moralni kredibilitet da bih ja njemu odgovarao i komentarisao njegove izjave koje je davao po novinama. Prvo, Dragan Đurić je čovek koji je ostao dužan bankama više od 40 miliona evra, on je jedan od ljudi koji je uzrokovao stečaj i propadanje Agrobanke, samo je u njoj imao dug od 30 miliona. Đurić je za deset godina uspeo da uništi jednu od najboljih firmi stare Jugoslavije, a to je Veterinarski zavod. Đurić je u jednoj od šest godina potrošio 24 miliona evra, što je u moje vreme bio budžet za tri godine. On brka neke stvari, kaže da sam mu ja ostavio dug od nekoliko miliona, a zaboravlja da ja njemu nisam predao klub, nego da je on nasledio Toleta Karadžića, koji ni privatno ni u firmama nikad nije ostavio dinar duga. Nije moj običaj da pričam ovako, nikada nisam ovakvu izjavu dao, ali on nema moralno pravo da to priča. A i kada bi trebalo da razgovaram sa njim, on bi morao da povede prevodioca da bih ga razumeo šta hoće da kaže. Lažove i prevarante moram decidirano da navedem. Upoznao sam ga preko Bjekovića, nije izlazio iz njegove kancelarije, a onda ga je oterao, rekao je Zečević za Novosti.

Kompletan razgovor sa bivšim operativcem Partizana možete pročitati ovde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter