0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Crvena zvezda pobedila bez primljenog gola, Hugo se probudio (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.16 u 22:27

Crvena zvezda je u 4. kolu Superlige Srbije, po pravom nevremenu, savladala Voždovac 3:0 (2:0) i zadržala lidersku poziciju na tabeli.

Bio je ovo „ples po kiši“. Nevreme je zahvatilo Beograd, a kiša nije stajala od prvog do poslednjeg minuta. Ipak, to nije bio problem za četu Miodraga Grofa Božovića koja je slavila sa 3:0, iako se do 33. minuta mučila da stigne do prednosti.

To se dogodilo tek posle isklujčenja Putinčanina u 27. minutu. Vezista Voždovca je bio neoprezan i vrlo brzo je dobio dva žuta kartona. Iz prve ozbiljne šanse Crvena zvezda je povela sa 1:0. Mihajlov je oborio Ruiza, a sudija Petković je pokazao na penal. Siguran sa „bele tačke“ bio je Vijeira – 1:0. Posle toga usledila je serija šansi za crveno-bele. Pokušavali su Vijeira, Katai dva puta i Ruiz, ali je drugi gol u 43. minutu postigao Le Talek, koji je na ovom meču igrao kao štoper.

Drugo poluvrmem je usporila kiša. Mi smo izdvojili pokušaje Kataija i Ruiza. Tačku na pobeu Crvene zvezde stavio je Vijeira koji je u 73. minutu iskoristio centaršut Cvetkovića. Crvena zvezda nije stala, te je veliku šansu imao rezervista Sikimić posle dodavanja Vijere, ali je golman Voždovca bio na mestu. Najlepši detalj drugog dela igre bila je „bomba“ rezerviste Lukovića koja je završila na stativi, posle toga na odbitak je naleteo Ruiz, ali je bio neprecizan. Crvena zvezda je na kraju slavila sa 3:0 i ostala lider srpskog šampionata.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC 3:0
/Vijeira 32, 73, Le Talek 44/

Stadion: Rajko Mitić;
Sudija: Nemanja Petković;

Crvena zvezda (4-2-3-1): Kahriman – Cvetković, Le Talek, Fibel, Ristić – Donald (od 76’ Luković), Poletanović – Mouče, Katai (od 76’ Sikimić), Ruiz (od 71’ Srnić) – Vijeira;
Voždovac (3-4-3): Milošević – Mihajlov, Sinđić, Ivković – Ćirković, Pavlović, Blagojević (od 62’ Boljević), Zec (od 46’ Stojanović) – Georgijević, Dražić (od 82’ Jovanović), Putinčanin.

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter