7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROFE, ON MORA DA IGRA: Evrogol Poletanovića za ponovo veliku prednost Crvene zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.16 u 21:20

Crvena zvezda ponovo ima ubedljivu prednost u Lučanima, sada je 4:2 za crveno-bele.

Igrao se 57. minut kada je na nekih 22 metara od gola sviran slobodan udarac za Crvenu zvezdu. Zalet je uzeo Marko Poletanović i postigao je evrogol za TV špice. Fudbaler Genta na pozajmici u Zvezdi će sada naterati Miodraga Božovića da razmisli o tome da ga uvrsti u prvi tim..

(Izvor: YouTube/Sports Highlights)

0
0

7 Komentara

  1. Ma Jok brate pusti RUIZA koji ne moze da dise i treba mu transplatacija pluca.. A Poletanovic I Plavsic neka budu u protokolu za uvek neugodne Lucane

    0
    0
    Odgovori
    • Vama su se micali čitavu deceniju a kad ni tada niste znali da date gol,sudije su svirle penale,isključivale protivničke igrače i svesrdno pomagale jer je tako Tole nalagao.Sada ste ispali a da sezona kupanja nije ni počela a ako baciš pogled na tvoju Europu,Zvezda još uvek igra utakmice u nekom njenom takmičenju.

      0
      0
      Odgovori
  2. Da li je moguće gova.ce sa daske , glodare koski da nemaš pametnija posla, nego da sediš u 4 zida i da se sam sebi smeješ ?! Da li je moguće da ti nisu uzeli uput za odgovarajuću zdravstvenu ustanovu?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter