7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA NEPOVEROVATI! Kanga dobio crveni karton po završetku poluvremena! (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.16 u 21:22

Osim lošeg rezultata i igre u prvih 45 minuta, na kraju poluvremena Crvenu zvezdu zadesio je novi veliki maler!

Šok, ali pravi zadesio je Crvenu zvezdu po završetku prvog poluvremena jer je Gejlor Kanga naseo na provokaciju Djakova, kapitena Ludogoreca, i zaradio direktno isključenje!

Sve se desilo uveliko po poslednjem sudijskom zvižduku, Djakov i Kanga su ušli, prvo u verbalni duel, zatim i fizički, kada je Kanga odgurnio kapitena Bugara, a ovaj pao kao pokošen.

Sve to nije video glavni sudija Luka Banti, ali jeste neko od ostalih pomoćnika koji su mu sugerisali, te je Kanga isključen i u drugom poluvremenu igraće se deset na deset.

(Izvor: youtube / Djidjomania)

0
0

7 Komentara

  1. Ne mozete Kangu kriviti direktno za ispadanje,on je samo bio jedna karika u tom lancu, pocnimo od odbrane ,koja prima golove kao da nikad nisu lopte vidjeli,kahriman kriv za drugi gol

    0
    0
    Odgovori
  2. Osim šuta stranca nula od igre.

    1:3 realnost. Ekipa privatnika iz Bugarske stadiona 500 gledalaca čas fudbala.

    Državni tim a sastav za pare budžeta. Ne samo što nema naših igrača, oni su meso u timu stranaca koji jedino znaju i vrede kao igrači. Jedino kataji ne znam iz kog je plemena nekad odigra.

    O tome ne sme da se piše. Partizan izvoz a ovi uvoz. Sve pare njihove. 250 mil eur. Real jugoistočne evrope ipak ispada.

    Džabe vam narodni novci

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter