3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEFINITIVNO PUNA MARAKANA: Ludogorec čeka 50.000 ljudi!

Objavljeno: 01.08.16 u 14:00

Ko dođe do karte na dan utakmice, pravi je srećnik. Ostalo je još samo oko 4.000 ulaznica…

Prema informaijama sa konferencije za medije, bugarskog šampiona, ekipu Ludogoreca, dočekaće oko 50.000 ljudi. Potparol kluba, Miljan Milošević, objavio je podatke o prodaji ulaznica. Prema njegovim rečima, istončna i severna tribina su potpuno raspordate, ostalo je malo ulaznica za zapad, sve ukupno oko 4.000.

Karte će i na dan meča moći da se kupe na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“. Ukoliko ih, a sva je prilika da će biti tako, više ne bude bilo, navijačima Crvene zvezde preostaće kupovina kod „tapkaroša“.

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

3 Komentara

  1. Pune Marakane mogu samo da se uplase zvezdini igraci,jer mnogi od njih nisu igrali pred vise od 20k! Ludogorec je vec prosao ludnicu u Liverpulu,Madridu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Posto Ruski Gasprom stoji iza sponzorstva fkcz, odmah na ulazu, dati im listu o raspisivanju referenduma ZA ili PROTIV EU, ko zna kada ce se u narednim decenijama, ukazati ponovo „prilika“ da na „GOMILI“ ZATEKNEMO TOLIKO GANCIJA tj. PODOBNIH GLASACA SVAKE VLASTIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mali batice iz 4 zida, glodarčić koskica, gov.nčić sa daskice ostavljajući ovde razne nadimke (sluge režima, Welcome to…, Dark energy, .!. DAMIAN .!. , .!. … ) neka ti neko uzme uput za zdravstveni centar pa da te odvedu da ti daju dijagnozu zbog problema koji imaš jer se sam sebi smeješ, mrziš sve oko sebe. Iščekuješ svaku novu Zvezdinu vest. Razmišljaš o limenkama, ćokiju, bankomatima, mutantima … Imaš problem u sopstvenom dvorištu !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter