2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

DA LI JE VLASNIK LUDOGORECA DIGAO RUKE: Rasprodaja u Razgradu?

Objavljeno: 31.07.16 u 10:35

Ispadanje od Milsamija pre samo godinu dana iz kvalfikacija za Ligu šampiona i loš rezultat u prvom meču protiv Crvene zvezde ove sezone doveli su izgleda Ludogorec do kolapsa.

Za jedan tim nema gore stvari nego kada se pred meč sezone priča o transferima igrača. Ipak, ako je verovati rečima prvog čoveka Steaue Điđija Bekalija, njegov prijatelj vlasnik Ludogoreca sprema rasprodaju tima. Navodno, Kiril Domušiev je ponudio rumunskom timu svoja dva skupocena prvotimca. Reč je o reprezentativcima Rumunije Klaudiju Kešeru i Andreju Prepelici.

BRAZILCI NAGRABUSILI ZBOG ZVEZDE: Evo koga neće biti u timu na Marakani…

– Razgovarao sam prijateljem vlasnikom Ludogoreca, koji želi da se odrekne Kešerua i Prepelice. Ali mene Prepelica ne interesuje, zainteresovan sam za Kešerua. Međutim on ima platu od oko 60.000 mesečno. Spreman sam da izdvojim 300.000 evra za jednogodišnju pozajimicu, ali oni ne prihvataju takve uslove. Ali, ako trebam da mu plaćam celu platu, onda ja ne prihtavam takve uslove – rekao je Bekali za rumunske medije.

Podsetimo, Kešeru je postigao izjednačujući gol protiv Crvene zvezde prošlog utorka, a mogli smo da se uverimo i da je napadač Ludogoreca miljenik publike u Razgradu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter