9
Domaći fudbal

NOVI PROBLEMI U HUMSKOJ: Privedeno troje zaposlenih u Partizanu

Objavljeno: 27.07.16 u 11:39

Troje činovnika fudbalskog kluba Partizan privedeno je juču u policiju na saslušanja.

Kako saznaje Alo!, privedeni su bivši portparol Partizana i dve sekretarice, pod sumnjom da su posle smrti generalnog sekretara Darka Grubora lažirali njegov potpis na dokumentima i falsifikovali pečat kluba.

Sve to je urađeno u cilju da se registruju novi delegati za skupštinu kluba, da bi vladajuća uprava imala većinu na predstojećem glasanju za predsednika Partizana u septembru.

Prema nezvaničnim informacijama, dve od tri saslušane osobe su priznale delo koje im se stavlja na teret.

0
0

9 Komentara

  1. Опет нека ваша ексклузива, ни у „Ало“ не постоји ова „вијест“

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan i Zvezda su najvece elementarne nepogode koje su pogodile zemlju Srbiju,Ta dva kluba treba ugasiti da ne postoje jer ovako kako postoje i funkcionisu su samo drzavne stetocine koje glodju ovu jadnu drzavu i narod.Ovaj sa poternice direktno u direktorsku fotelju i to sa *ostavkom* oguliše ovu jadnu drzavu vracajuci njihove dugove i lopovluke ovi u Partizanu sa svojom omladinskom skolom mora se priznati medju boljima u svetu toliko silnih transfera mladih igraca, toliko milionskih iznosa a oni u minusu –banditi pokradose sve sto se moglo pokrasti.Generalno gledano nas fudbal je u dubokoj* komi* iz koje se tesko izaci ovakvim lopovskim funkcionisanjem i sve dok ga vodi mafija i kriminalci *nema nama spasa i našem fudbalu.Tako se radi i u drugim**sitnim** klubovima Kradje , ugradnja u transfere i slicno. U radničkom iz Niša kompletna generacija 99 godiste , jedna divna i poslusna deca zrtvovana i zrtvuje se zbog sporskog direktorčića koji mora da **izgura svoje dete** koje uzgred nije pravilo svojim kvalitetima razliku na terenu ali dete ima *gurača*Naš fudbal je težak bolesnik a sa ovim sadašnjim rukovodiocima koji imaju podebele krimi dosijee teško će ka putu ozdravljenja.

    0
    0
    Odgovori
    • Konačno jedan dobar i pošten komentar jednog grobara i Partizanovca. Slažem se u svemu sa napred navedenim i podržavam i dajem podršku da se lopovi i kriminalci proteraju iz našeg sporta ali bi tu najveću pomoć trebalo da pruža država a toga za sada nema. Treba svi klubovi i sportisti da se udruže kako bi se krenulo u ozdravljenje našeg sporta pa i fudbala uopšte.Odličan komentar, a vi svi koi istom komentaru udarate minuse dokažite da se u našim klubovima ne krade i da se kod nas ne nameštaju utakmice.

      0
      0
      Odgovori
  3. Partizan i Zvezda su najvece elementarne nepogode koje su pogodile zemlju Srbiju,Ta dva kluba treba ugasiti da ne postoje jer ovako kako postoje i funkcionisu su samo drzavne stetocine koje glodju ovu jadnu drzavu i narod.Obaj sa poternice direktno u direktorsku fotelju i to sa *ostavkom* ogulise ovu jadnu drzavu vracajuci njihove dugove i lopovluke ovi u Partizanu sa svojom omladinskom skolom mora se priznati medju boljima u svetu toliko silnih transfera mladih igraca, toliko milionskih iznosa a oni u minusu –banditi pokradose sve sto se moglo pokrasti.Generalno gledano nas fudbal je u dubokoj* komi* iz koje se tesko izaci ovakvim lopovskim funkcionisanjem i sve dok ga vodi mafija i kriminalci *nema nama spasa i našem fudbalu.Tako se radi i u drugim**sitnim** klubovima Kradje , ugradnja u transfere i slicno. U radničkom iz Niša kompletna generacija 99 godiste , jedna divna i poslusna deca zrtvovana i zrtvuje se zbog sporskog direktorčića koji mora da **izgura svoje dete** koje uzgred nije pravilo svojim kvalitetima razliku na terenu ali dete ima *gurača*

    0
    0
    Odgovori
  4. Prijatelju, Vuletica treba odmah uhapsiti,pa da kaze kako to on,i na osnovu kakvih zasluga u FK., preko noci postade clan skupstine. Moze ova druzina; Vuletic,Vucelic,Zecevic,Vazura,Ivica Curkovic,raditi sta hoce,ali neka dobro znaju da nece dokle misle da hoce.
    Dobro se zna,a vec su danas i novine objavile vijest, ko je od ovih gore pomenutih od Jovice Zivkovica, dobio 1 m E.,za prelazak Andrije u Benfiku, a da FKP, nije dobio ni CENTA:
    Vidjece pomenuta druzina,kako ce se ovo sve sa njima zavrsiti. Nicija nije do zore!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ako je to istina, onda ih valja sve maći i mimo skupštine, rasterati, i postaviti novu upravu, jer stara se dokazala da ne valja, baš ne valja, ako postoji zakon koji ih zbog mućki može udaljiti, udaljite ih za dobro partizana, takvi ljudi ne treba da su na ikojoj poziciji u svetu sporta, pa ni drugde,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter