9
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

PROVOKACIJA: Navijači Ludogoreca pevaju Partizanovu pesmu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.16 u 19:30

Zaoštrava se atmosfera pred početak meča između Ludogoreca i Crvene zvezde, a tome doprinose i domaći navijači provokacijom uoči utakmice.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Razgrada – Darko Noveski)

Ostalo je još oko pola sata do početka utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Crvene zvezde, pa tako raste i broj gledalaca na stadionu u Razgradu.

Novinar HotSporta sa lica mesta javlja da su na nekih 45 minuta pre početka meča domaći navijači ‘pecnuli’ gostujuće pesmom njihovog najvećeg rivala, Partizana, koju su verovatno ‘pokupili’ igrajući u dva navrata sa klubom iz Humske.

Bugari su, ne tako glasno, pevali pesmu: ‘O Partizane, o šampione…’, kao i pesmu ‘Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari…’.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Delije na severnoj strani stadiona još uvek pristižu na tribine stadiona Ludogoreca.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
0
0

9 Komentara

  1. Zasto da ne pevaju njihovu pesmu ili ne istici njihovu zastavu kad su ih dva puta,ladno,izbacili iz Evrope.Postali su im miljenici i uvek pozeljan rival.Ovog puta su naleteli na mnogo jace i tu ce im stati znanje.

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. ODA VELIKANU-FKP !!! BRAVO, SAMO JE JEDAN SLAVNI SRPSKI FK-PARTIZAN !!!!!
    Dok Bugari pevaju o Slavnom Srpskom FK, dotle TURCI ZALE ZA SVOJIM SINOM, KOGA JE BLUDNICA „ZAMADJIJALA“ i sin im saopstava: Zbogom majko odvede me kur.va (bludnica), niti pegla, niti zna da kuva, da se spasim i alahu se molim, kur..va je, al’ je najvise vollliiiimmmmm..ODA CRVENOJ BLUDNICIII. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa ima li stvarno jos neko osim Olimpijakosa i Spartaka i Moskve, da ih gotivi? Jer gde god da odu ili ih biju ili prozivaju, gde su god isli koja god utakmica, koje god gostovanje ili na Marokani redovno ih svi prozivaju.

    0
    0
    Odgovori
    • mozda treba da se bratimimo sa svima kao vi…jos partizani vam nisu braca.Oni nas ne prozivaju vec imaju kompleks od nas kao i vi.Zato ih razumete.Dobice batine i oni kao i vi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter