0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BUDUĆNOST: Srbin za koga Nemci imaju velike planove!

Objavljeno: 26.07.16 u 20:43

U početku nije obećavalo, ali kada je bilo najvažnije… Srbin je pokazao kako se igra fudbal!

Sa drugačijim tonom Nemci pričaju danas nego na početku sezone, o srpskom internacionalcu, Mijatu Gaćinoviću. Nekadašnji vezista Vojvodine traljavo je počeo sezonu 2015/2016, tek je u decembru debitovao za Ajntraht, međutim, zablistao je kad je bilo najpotrebnije –  u „plej-autu“ protiv Nirnberga kada je upisao pogodak i asistenciju, i na taj način pomogao svom timu da izbori opstanak.

Kako stvari stoje, od naredne sezone, dvadesetjednogodišnji Gaćinović igraće značajniju ulogu u timu iz Frankfurta, i to na novoj poziciji. Umesto na poziciji levog krila, trener Ajntrahta Niko Kovač bi zlatnog orlića mogao da isproba na mestu „klasične desetke“.

  • – Nadam se da će ovo biti moja sezona. Naučio sam jezik i lakše se sporazumevam sa saigračima, a i fizički sam daleko bolje pripremljen. Sviđa mi se nova pozicija, bliži sam golu, mogu da biram kojom ću nogom igrati…“, rekao je Gaćinović nedavno za nemački Bild.

Pripremio: Stefan Stupar

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter