18
Domaći fudbal

TEŠKE REČI I PRESTRAVLJENA LICA: Ovako su fudbaleri Partizana doživeli torturu od vođe Grobara (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.16 u 12:53

Najverniji navijači Partizana nisu bili nimalo nežni prema fudbalerima Partizana sinoć u Novom Sadu posle remija sa Bačkom.

Nije lako ovih dana navijačima Partizana. Po onome što su mogli da vide u prva tri meča nove sezone, uz eliminaciju iz Evrope i remi bez golova sa debitantnom u Superligi, bez gola za 300 minuta igre, naravno da nisu zadovoljni.

Svoj sud dali su oni koji su prešli određeni put kako do Lubina, tako i do Novog Sada da bi bodrili pulene Ivana Tomića. A upravo je on bio na udaru vođe Grobara čije su reči odzvanjale u ušima fudbalera Partizana po završetku sinoćnog duela.

ALARM U PARTIZANU: U toku hitan sastanak u Humskoj! (VIDEO)

Jedine pohvale dobili su Saša Ilić i Everton, svi ostali su žestoko isprozivani i poručeno im je da moraju da znaju čiji dres nose.

Sigurno im nije bilo lako, a to se najviše videlo na licu Saše Ilića.

Pogledajte, sve se jasno čuje i vidi:

(Izvor: youtube / GROBARI.NET)

0
0

18 Komentara

  1. Klubovi su pod ucenom kornih navijackih grupa i njihovi igraci su prinudjeni da dodju „na raport“ pred njih u situacijama kad su nezadovoljni ili kad su zadovoljni i zele da im iskazu zahvalnost za dobru igru i rezultat. To nema nigde u svetu i to je po propisima strogo zabranjeno, narocito da nemo slusaju psovke i maltretiranje. S obzirom2 da klubovi nemaju snage da zabrane igracima tu vrstu sramne procesije onda to mora propisima da uradi FSS i to pod hitno. Uopste ne razumem da to nije odavno uradjeno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sam navijac Partizana, bio i ostacu.A ovi ljudi ,ako mogu tako da ih nazovem, na videu nisu navijaci nego stoka, djubrad nekulturna.
    Zapanjen sam ponasanjem te stoke na tribinama a i uprave jednog tima koja dozvoljava tako nesto. Kazite mi samo jednu stvar, sto je ta stoka donela dobro Partizanu ?
    Igrao sam fudbal a i treniraosam ga. Znam kad nesto neide , znam kad se neko i netrudi a i zam kad se igra pod pritiskom moras . Kada im je pdodrska naj potrebnija oni dobijaju ovo od svoje verne stokeo .
    Ima tu puno novih igraca, treba se upoznati, treba se uigrati. Sve to zahteva vreme, ALO STOKO. Kao neko igra da izgubi.
    Ja ne dolazim na utakmice zbog te soke. Ne zelim da moja deca slusaju takvo navijanje. Kada gledam utakmice na televiziji ja ton iskljucim. Ta stoka bi trebala da se ugleda I da vidi kako se navija u zapadnim zemljama. kad tako budu navijali ja cudoci doci da gledam utakmice a verujem i jos mnogo hiljda drugih navijaca.
    OPAMETITE SE STOKO
    Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  3. ovo sto klubovi partizan i zvezda dozvoljavaju igracima da idu pod tribinu i kao prozivaju igrace ne navijaci nego kriminalci i dileri je odraz naseg stanja u drustvu u celini , zamisli publiku u pozoristu kako na kraju predstave jebe kevu glumcima i tera ih da bolje glume , cist kretenizam

    0
    0
    Odgovori
    • Izvini a sta je pogresno navedeno u tom komentaru?Cista istina ali to vas najvise pogadja i boli jer se obmanjujete lazima i ne razumete se u sport koji pratite.Nastavite da zivite u zabludi,kako ste kvalitetni i kako imate neke sanse u prvenstvu.Pre toga bi morali da odete u Galeniku a ne u apoteku,po lekove jer su vam preko potrebne velike kolicine,koliko ste tupavi.

      0
      0
      Odgovori
  4. odvratno, odvratno odvratno…
    hitno treba zaštititi fudbalere svih klubova od ovakvih debila koji ništa klubovima ne daju osim kazni i suspenzija a hoće da vode politiku….

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovo pod hitno mora da zabrani FSS.Da se uvede pravilo da ekipe pod obavezno moraju posle svake utakmice da minut da budu u svlacionicama i da ne trpe igraci torturu od raznik kriminalaca sa tribina.Nema ni slavlja sa publikom posle pobede ali nece dozivljavati ni ovakve scene.Na sta ovo lici,da maloumnici maltretiraju igrace…ako im se ne svidja kako igraju,ne treba da dolaze da gledaju i tacka a oni bi jos i da prete i da odlucuju ko ce da igra a ko ce biti trener i kako da odredi taktiku.Svaki klub bi da bude prvak ali moze samo jedan to da ostvari i zato je nerealno skandiranje,hocemo titulu.Kako,po svaku cenu to ostvariti ako na drugoj strani imate za klasu kvalitetniju ekipu i jos dve,tri,slicnog kvaliteta.

    0
    0
    Odgovori
  6. U pravu je ovaj grobar inace u partizanovom grbu je kadanfil a ne zvezda i stadion im se zove Karadjordje park a sportsko druatvo juznoslovensko. A najjace sto im slovo na ovom snimku drze bivse vodje navijaca Zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  7. Tomic nema igru,igraci nisu krivi,Djurdjic pocetkom prosle sezone igrao protiv Reala,PSG-a,Sahtjora…..Leonardo ce biti pojacanje,a o ostalim da ne govorim…Radovic,Marjanovic…svi dobro poznati….mi smo sa slabijim timom pobedjivali Bate,Steau,Dilu Gori,Az,Augsburg…….PROBLEM JE U TRENERU!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ko je ta Dila Gori i odakle?Amaterski klub koji ste jedva dobili izmisljenim slobodnjakom Babovica sa 18 metara sa 1:0,na jedvite jade.Steauu je dobio sudija,kad im je isterao igraca i dao vam vetar u ledja,dosudivsi vam penal.Bate ste dobili kad je on vec obezbedio prolaz u LS i naglo stali zadnjih 5 min.jer im nije nista znacilo,cak su sami sebi dali autogol a Augsburg je odigrao kad mu je trebalo i oladio vas u 90.min.da pocrkate od muke.Babadilja ce vam ostati u vecnom secanju.

      0
      0
      Odgovori
      • Nema Toleta u Evropi.BATE smo mucili do kraja,cak smo ih i pobedili.Da je Milinkovic ostao na klupi protiv Augzburga,oladili bismo ih kao u Nemackoj.Nego,da li se secas Bordoa?

        0
        0
        Odgovori
  8. Na kraju, POBEDA CE BITI NASA, A OSVETA-STRASNA !!!!
    PARTIZAN SE VOLI, ZA GANCE ME RACKU BOLI !!!
    FKP je najuspesniji SRPSKI F. KLUB od sticanja nezavisnosti od YU,
    Sluge rezima..zvezda je osvojila „trofej“ ili SPOMENIK-staroj YUGI (a NE Srbiji), a SVI odlicno znamo da je multietnicka zvezda-crvena petokraka bila i ostala SIMBOL ZLA Yugoslavije, od nastanka, od osnivaca, pa do AUTO-HARACA IZNUTRA…!!!! .!. XXAAXXAA .!.
    ………………………………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  9. Na kraju, POBEDA CE BITI NASA, A OSVETA-STRASNA !!!!
    PARTIZAN SE VOLI, ZA GANCE ME RACKU BOLI !!!
    FKP je najuspesniji SRPSKI F. KLUB od sticanja nezavisnosti od YU,
    Sluge rezima..zvezda je osvojila „trofej“ ili SPOMENIK-staroj YUGI (a NE Srbiji), a SVI odlicno znamo da je multietnicka zvezda-crvena petokraka bila i ostala SIMBOL ZLA Yugoslavije, od nastanka, od osnivaca, pa do AUTO-HARACA IZNUTRA…!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter