4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAFALNA PALJBA: Nove oštre optužbe na račun Ivana Tomića, i to sa dobro poznate adrese (FOTO)

Objavljeno: 25.07.16 u 11:13

Kao i posle eliminacije od Zaglembja u četvrtak uveče, i posle velikog kiksa protiv Bačke na startu Superlige Srbije, pljušte kritike na račun igre Partizana.

Srđan Dragojević, član Skupštine FK Partizan, pripadnik je onog dela javnosti koji kritikuje rad aktuelne Uprave i sportskog sektora, pre svih trenera Ivana Tomića. I to baš oštro.

Tako je bilo posle sramne eliminacije iz Evrope od poljskog Zaglembja u Lubinu, a tako je i posle novog neuspeha protiv Bačke na neutralnom terenu u Novom Sadu.

Dragojević je razočaran pojačanjima, pre svih Goguom i Leonardom i pitajući se odakle su došli i ko li ih je doveo.

Screenshot_2

SRĐAN DRAGOJEVIĆ PORUČIO TOMIĆU: Igra bez srca i mošnji, podnesi časno ostavku! (FOTO)

Naravno, osuo je paljbu i po samom treneru Tomiću koji je po njemu najodgovorniji i smatra da ne treba da ‘podnese odgovornost’, kao što je strateg Partizana rekao posle utakmice, već ostavku.

0
0

4 Komentara

  1. Eh, samo da je Tomic glavni „problem“, GLAVNI PROBLEM je na dobro poznatoj adresi, kojem je za pol. kampanju potreban NOVAC IZ OBA BG. F. KLUBA.
    Dokaz za to je: Od startnih 11 od prosle godine u odnosu na ovu, samo je Katai i Cvetkovic u Stubu Srama, a u FKP Vulicevic i Brasanac,
    STO GOVORI DA OBA KLUBA ILI ZAJEDNO UZIMAJU KES (KRADU, svakako u oba slucaja) ZA SVOJU „UPRAVU“ UZ OBOSTRANI DOGOVOR KO CE DA BUDE SAMPION TE GODINA,
    ILI NOVAC IDE NA „POZNATU ADRESU“ ZA POL. POTREBE.. !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Gospodine Srdjane Dragojevicu, zar je Zvezda sve o cemu razmisljate? Imacete vi jos derbija sa autsajderima, o tome mislite, pustite vi Zvezdu…

    0
    0
    Odgovori
  3. E samo fali jos ovaj lik da komentarise bilo koga. Covek bez bilo kakvog integriteta, sedi u upravi. Ne bi me cudilo da ovaj prevrtac postane veliki delija, ako dobije neke pare za snimanje svojih tzv.filmova

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter