8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NE POBEĐUJE, TOMIĆ DA: Tri remija premalo za smenu

Objavljeno: 25.07.16 u 16:23

Nakon što njegova ekipa nije uspela da na tri meča postigne gol, Ivan Tomić je bio na pragu odlaska. Ipak, po svemu sudeći, šef struke Partizana će ostati na klupi kluba iz Humske.

Nakon što je završen sastanak, Tomić je novinarima rekao kratko:

– Šta da vam kažem?

Crno-beli, očigledno, nastavljaju putem koji su zamislili Tomić i Iliev.

0
0

8 Komentara

  1. Ej vi zvezdini ksinovi, prestanite se kaciti na nase vesti i praviti zbrku u nasim redovima. Uveren sam da pola , najmanje pola onih ovde koji traze ostavku Tomica je lazno predstavljajuci smalj koji ne zeli dobro klubu i to smisljeno radi. Evo , da vas upitam da li bi vi trazili ostavku Grofovu ako bi jos igrao dva puta nula nula sa Razgradom i na penale ispali?! Odgovorite mi ovde , hajde da vas vidim!!!
    Ovo trazim od vas da i mi i vi vidimo pred svojim ocima i da u sopstvenim glavama razbitrimo posledicu takve situacije koja se Partizanu vec desila! Naravno, gospodo, da ne bi i NE TREBA! Jedini objektivni razlog sto mozda od strane navijaca CZ ne bi bilo zahteva je autoritet trenera Bozovica jer je Ivan jos mlad pa moze svako da truni kako je on slab trener, sto je naravno glupost.
    Iz ovakvog hipoteticnog primera se vidi da je citava hajka o medijima toliko napumpana da je to potpuno nefer i prema mladom strucnjaku i prema klubu. Razumem donekle i tu hajku cak, boze moj ta cesto pominjana „zvezdaska javnost“ je neodmerena snaga popularnosti i vrlo teske pozicije kluba iz Humske u tom pogledu. Zaista je apsurdno da koliko god Partizan nesrazmerno vise doprinosi da klupski fudbal na mapi Evrope opstane, toliko je omrznutiji u javnosti , mislim na medijima! Prisustvo Partizana u njima je gotov nazor ili ti jedva(!), kao da je nezeljeno dete, ali moramo biti korektni koliko toliko prema njemu!
    Licno mogu da kazem da je to rigikulozno i zalosno u svakom smislu, da je vrlo razarajuce po srpski sport , fudbal narocito. A najvise iz toga trpi nas nacionalni klub. To je kljucni razlog sunovrata srpskog nacionalnog fudbalskogtima. Mladje selekcije su uspesne jer jos igraci nisu poznati ni „izdiferencirani“ po klupskim bojama, te su kao tim uvek „dobrodosli“ svima i imaju nacionalnu podrsku.
    Partizan mora mnogo da poradi na ovim stvarima inace ce ga otisnuti na margine srpskog sporta ni krivog ni duznog, a potpuno obrnuto proporcionalno od zasluzenog!

    0
    0
    Odgovori
    • ….al si se ti nabaljezgao ovde! Ti bas nemas pametnija posla?! Kako te nije mrzelo na kucas ovoliko…kladim se da bas nikonije procitao ovo tvoje laprdanje

      0
      0
      Odgovori
  2. Imaces sta da kazes posle sledeceg kiksa i to vec protiv Napretka.Da si covek podneo bi neopozivu ostavku a ne nudio.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta reci…prelazi se na opciju B a to je kao i uvek do sada,kad ne ide na terenu kako su zamislili,stvari u svoje ruke preuzimaju odredjene sudije.Bice ponovo penaltizana,koliko hocete,slobodnjaka na ivici 16 metara,iskljucenja protivnickih igraca ali jos u prvom poluvremenu ili najkasnije na pocetku drugog a nikako u 80.min.kao protiv Backe,pa da sudija mora da produzi do 96. i opet nista.Naravno,uvek ce biti i prisutna opcija burazerskih klubova koji ce morati da prepuste 6 ili 9 bodova starijem burazeru.

    0
    0
    Odgovori
    • Koje sudije koji bakraci kad sve drze vasi kriminalci(Tvorzic,Blokeza,Simovic,Mrakic…) i sns govna! Partizan jeste los ali i da ima Ronalda i Mesija ovi ne bi dozvolili da bude sampion. Dok je pickousti na vlas vi musavci mozete da se opustite jer za ovu drzavu samo vasa crvena postoji.

      0
      0
      Odgovori
    • Spin je uvek bila najjaca masinerija kod ljudi neznalica kako sto je ovaj Istina.Proslu sezonu drzavni projekat tj CZ je imao niz kakav Barsa i Real nisu imali,oborili sve rekorde u namestanju (cuveni prelaz sa OFK Beogradom iz keca u dvojku)Svi su morali da se sklanjaju a u derbiju kome nisu mogli cestito do gola da dodju su doveli ono cigansko pseto Glodjovica da nas unakazi i mic po mic su uspeli da daju jedan neregularan gol,nama poniste jedan cist i ne sviraju cist penal.U sezoni 2013/2014 drzavnom projektu tj crvenoj zvezdi je dosudjena masa neregularnih penala.Da te podsetim samo u derbiju dobili ste 2 penala koje sudije ne bi ni Ronaldu i Mesiju svirale.Ali zato je tu bilo ono pseto Mazic koje vam pomogne kad god vam je tesko.
      U JSL mozete da namestate,ali u Evropi toga nema.

      0
      0
      Odgovori
      • ALO, ZUMBULU, TAJ, KAKO GA TI ZOVES DERBI, NIJE ODLUCIVAO NISTA POSTO STE VI PROSULI GOMILU BODOVA, GUBECI IH SVUDA. DA LI JE I TO GLODJOVIC, VUCIC, TERZIC?

        0
        0
        Odgovori
      • Sine,ti se ocigledno ne razumes u ovu materiju i bolje ti je da ne pises vise ni jedan komentar.Ocigledno ne poznajes ni pravila fudbalske igre,kad tvrdis da nisu postojala ta dva penala,koja su bila skolski primeri jedanaesteraca a Mihajlovicevo ocigledno foliranje skokom u Petkovica.Ne znam dal si odmrznuo od onih minus 32 na koliko ste bili ali taj derbi apsolutno nije imao nikakav znacaj.Sto nisi pomenuo onaj prvi,kad smo vas deklasirali.Deceniju ste bili drzavni projekat,citavu Toletovu vladavinu i samo zahvaljujuci njemu osvajali titule i ti si naso nesto na popujes nekome,neznalico sportska.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter